Gabriella Joss Gabriella Joss
YOUTUBE

En liten inblick i vårt liv i videoformat

Här kommer en liten videosnutt från förra helgen. Jag hade verkligen noll energi och var så trött och sliten när vi filmade. Visste inte ens om jag skulle lägga upp detta eller inte så har velat lite fram och tillbaka. Men nu gör jag det ändå. Tänker att det är bättre än ingenting och kul att se lite rörligt format ibland oavsett. Snart kommer en video där vi sätter upp Jasons skrivbordshörna =) Håll utkik! Kram!

https://youtu.be/D8cYdDEtvbU

Har även bytt namn på kanalen till FAMILJEN JOSS..Vad tror ni om det? Tänker att hela familjen ändå är delaktig och F filmar ju mer än mig, haha! Ska dock bli bättre på det och vi ska också köpa en ny kamera snart.

Kommentarer

  1. Emma

    Älskade er video! Tycker inte alls den känns stressad. Ni verkar vara en sån mysig och fin familj! 🙂 Bara man följer sitt hjärta blir det bra och vi trogna läsare kommer vara kvar!!

  2. Ida

    Älskar era videos! Är på något sätt så lugnande och trivsamt att kolla på mitt i min egen vardagsstress med två små barn och allt runtomkring. Ni verkar vara så himla fina personer, KRAM

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish