Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina vänner <3

Halva veckan har redan gått och det känns så galet. Vi håller fortfarande på att planera och fundera hur vi ska göra nu i höst.. Lutar mot att Jason ändå ska börja på förskolan men att vi håller honom hemma under dom värsta sjukdomstiderna.. Och att vi har rak och snabb dialog med förskolepedagogerna när det är någon sjukdom som cirkulerar så att vi kan ta hem honom direkt. Aja, vi får se.. Han ska iallafall tillbaka till inskolningen idag så får vi ta det därifrån. Har också bokat in Jason på dans och en reservplats på idrott. Dansen ska han säkert gå på men blir kul om vi får en plats på idrotten med. Han gick ju i dans förr och älskade det.

Idag ska jag möta upp Tove och hennes lilla tjej och ta en långpromenad. Kanske köpa med något varmt att dricka och bara gå en sväng. Blir nog en jättebra dag.

Älskar förresten kvällarna nu! Så mysigt att tända upp alla ljus på nedervåningen, se på IDOL, äta något gott och dricka en kopp te ihop med F. Hösten är verkligen så otroligt mysig och det känns bra att vi fått en så bra start på den om man räknar bort all sjukdom.

KRAM! Ha en fin dag!

Igår mötte vi upp Tove och barnen i en lekpark och fikade lite. Barnen lekte massor och hade så mycket spring i benen efter sjukdom.

Vår underbara tjej som sov massor igår.. Som om hon äntligen kunde sova ut ordentligt efter febern.

Boostar med massor av nyttig mat med ingefära, sötpotatis, vitlök, lök, gurkmeja.. Vill bara hålla oss friska nu!

Fyndade toksnygga ljus på RUSTA! Tips, tips!

Har ordnat naglarna! Blev matt fransk denna gången.

Jolie tycker det är spännande med alla bubblor när pappa blåser =) Vi konstaterade igår att våra barn är så extremt lika i både utseendet och personligheten trots allt.. Jason var väldigt lik Jolie i hur han var som bebis på många vis.. Men ändå inte, haha.. Så svårt det där.

Världens bästa pappa F har lärt Jason att cykla. Så roligt! Balanscykel var aldrig Jasons grej men en cykel med stödhjul var bästa någonsin!

Kommentarer

  1. Sara

    Vad är de för cykel Jason har? Funderar på att köpa en till min son som blir 3 i december. Balanscykel har aldrig heller varit hans grej, enbart sparkcykel från märket micro.

  2. Sandra

    Jag tror att ni tänker helt rätt med Jason och fsk till hösten. Ni har ju möjlighet att hålla honom hemma under längre perioder om det cirkulerar runt smittor. Ju större möjlighet han får att bygga upp sitt immunförsvar desto färre smittor kommer han att få med sig hem. Min lilla kille som snart fyller 4 har klarat sig jättebra genom diverse smittor under åren på fsk, med mycket tur och en fsk med bra rutiner (och ansvarsfulla föräldrar) så kan det gå hur bra som helst!

  3. Sofie

    Hej! Vår son föddes förtidigt för snart ett år sedan och var då infektionskänslig. Då lät vi efter mycket övervägande ändå låta storebror på 5 år gå på förskolan. Vi hade som ni också kommer att ha en bra dialog med pedagogerna kring sjukdomar som härjade. Vi hade hemma honom hela februari och vid några fler tillfällen. Tipset vi fick från sjukvården var att låta vår förskolekille byta kläder och tvätta händerna ordentligt när han kom hem. Det har funkat bra. Ha en fin dag!! Kram Sofie

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig 🙂 låter ju perfekt och vi kommer att köra på något liknande <3 tack för tips! Kram och detsamma! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish