Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mysiga kvällar

Älskar kvällarna nu. En stor kopp te, serier, lite gott att tugga på.. Tända ljus som doftar gott och bara vara.. Igår myste jag ner mig med barnen i sängen och hade lite egentid medan dom sov och F tränade.

Kommentarer

  1. Johanna

    Alltså. Underbart ju. Det regnar o blåser i Göteborg (ovanligt, va 😉) min bebis tar sin eftermiddagslur och jag sitter i soffan med en filt, tända ljus, en kopp te, en dålig film från min barndom och läser din blogg. HAR SÅ JÄVLA MYSIGT!!! 😍🌝☔️🍂

    1. gabriellajoss

      Haha ja så ovanligt 😉 <3 men det är ju så mysigt med regn ute och mys inne 😀 kram!! <3 sååå mys det låter <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss