Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Fredag igen

God morgon fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Igår tog vi en promenad och hämtade paket. Testade Jasons nya ståbräda till vagnen och den funkade toppen. Så glad över den! Nu blir det inte mer dubbelvagn för vår del då han hellre går eller sitter på ståbrädan (som har en liten sittplats med).

Igår hängde vi upp Jasons skrivbord och pysslade i ordning hans lilla hörna på hans rum. Tror han kommer att älska att sitta där och pyssla och rita. Ska visa er bilder senare! Blev sååå bra! Nu är det bara lite smått som saknas och sedan är jag nöjd.

Känns som om det är så mycket som ska göras nu.. Dags att börja ta in alla kuddar från uteplatsen, täcka över större möbler och göra dom redo för vintern, plocka undan och göra rent alla Jasons vattenleksaker så att dom är fräscha när vi tar fram dom för nästa års vattenlek. Måste hitta en plats för alla växter här inne också..

Tänk förresten att det är sista dagen i augusti idag.. Galet!

Önskar er en fin fredag. Kram!

Lite bilder från promenaden. Stickad tröja från H&M och tights från Aim’n! Skor från NIKE. 

Jolie hade med sig sina tuggleksaker på promenaden. Älskar dessa ankor. Så söta!

Min snoriga lilla älskling! Igår fick hon prova på att plocka bland små brödbitar för första gången och hon älskade det. F skrattade så mycket åt mina extremt små bitar men jag är livrädd för att hon ska sätta i halsen..

Blev tacos till middag. Mmmm!

Kommentarer

 1. Carolina

  Hon är så söt 😊 Verkligen en kopia av Jason när han var mindre 😃
  Jag är likadan, sambon tyck jag är lite ”fjantig” med hur noga jag är att mosa maten / ge puttinutti bitar osv 😛🙂

 2. Ottilia

  Känns så sjukt för mig med att jag följt dig sedan innan du fick barn alls och så shar det snart gått typ 3-4 år? What var tar tiden vägen?!

 3. M

  Åh ni har alltid så fina bilder! Kan du inte skriva ett inlägg om höst/vinterkläder till barnen? Vad har Jason nu när det är 10c och kallare tex, och vad har han till förskolan om de är utomhus? 🙂

 4. Alexandra Rae

  Hej, have you checked out baby led weaning? Might be something to try? You basically give them normal food and they eat that, not purées or very small pieces. Might be worth looking into 🙂 tack for en fin blogg. Mvh, alexandra

 5. Ida

  Vad är det för vagn ni har? Tycker det ser ut som en bugaboo om jag inte är helt ute och cyklar?😁 Vad tycker ni om den? Tycker den är så fin!😊😚

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss