Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Lekrummet

En liten inblick i lekrummet. Det är ett av mina favoritrum i huset faktiskt. Älskar det! Och alla barn som hälsar på hos oss älskar det också. Tycker att det är lugnt för ögat men att det ändå bjuder in till lek.

Igår hällde F och Jason ut allt smålego och byggde med det. Det var jättekul tyckte dom men det var inte lika kul att städa bort allt sen vill jag lova, haha! Men det gick det med =) Allt detta lego är från när jag var liten typ! Jag deltog i en tävling där man kunde vinna huuuur mycket Harry Potter-lego som helst och man skulle motivera vad man skulle göra om man vann. Jag skrev att jag hade förvandlat mig själv till en liten legogubbe och lekt med Harry och hans vänner bland alla legohus och så vann jag =)

Kommentarer

 1. Emma

  Ta en filt nästa gång och häll legot på den så är det bara att hälla tillbaka legot sen! Så gjorde alltid min mamma när vi var små 🙂

 2. Sophie

  Jag är egentligen smått allergisk mot vitt i barnrum, men h-e-r-r-e-g-u-d så snyggt ni fått det där inne! Älskar det!

 3. m

  Tips för lek med smålego! Häll ut all lego på en filt och när det är dags att städa kan ni bara lyfta upp filten och hälla tillbaka legot i lådan 🙂

 4. Linnea

  Lägg en duk/filt/tyg på golvet och häll ut legot på. När det är dags att städa är det bara att dra ihop och hälla ner ilådan det ska vara i. Det är även svårare för småbitar att försvinna då.

 5. Elin

  Förlåt att jag kanske förstör din glädje men gammalt lego är jättedåligt för små barn. Det innehåller farliga giftiga plaster. Nytt lego är däremot mycket bättre.

 6. Caroline

  Det är ju så roligt att bygga lego. Kan ligga länge med vår L och bygga. Är ju dock så tråkigt att plocka upp alla bitar sedan🙈 Ett tips som jag fick för ett tag sen som funkar kanon här hemma, sätta en tom dammsugarpåse i damsugan och suga upp alla bitar. Bara att tömma i sin låda sedan👍🏻

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss