Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Min älskade lilla tjej

Såhär låg hon och sov i soffan igår. Sov med henne i säkert en timme men sedan passade jag på att småstäda medan hon fick sova vidare. Är så himla tacksam över att hon kom till just vår familj. Vår underbara lilla Jolie.

Kommentarer

 1. Amanda

  Hon är så ljuvlig! Och en riktig kämpe är hon <3
  Jag har en dotter som är lika gammal som Jason. Tror att hon bara är någon vecka äldre än honom faktiskt 🙂 Är så sugen på en till bebis och blir seriöst galen av den här bebislängtan. Mår så dåligt för jag vill verkligen bli gravid igen men ingenting än.
  Jag använder Natural Cycles och fick för någon dag sedan ett meddelande där det stod något med ”grattis, du kan vara gravid” men en halvtimme senare kom mensen. Det gjorde så ont. Har du något tips på hur man kan hantera bebislängtan? Vet att du har varit i samma situation. Kram <3

  1. gabriellajoss

   Men finis, tack <3 <3 Alltså åååh vet precis vad du går igenom 🙁 🙁 skickar massor med stora kramar till dig!! <3 För mig släppte det när jag slutade tänka på det.. Vet inte om det var en tillfällighet eller att det faktiskt fungerar så.. Jag har dock inga bra tips på hur man gör. För mig var det väl att jag bara att jag lade fokus på annat och plötsligt var jag gravid.. 🙁 Försök att hitta något som gör att du iallafall kan uppehålla känslorna lite från det. Men vet att det är svårt och nästan omöjligt 🙁 Skickar iallafall en stor varm kram. Du är inte ensam <3 och snart är det er tur. Kärlek <3

 2. Sarah

  Åh vad mysigt 😍
  Det här har egentligen inget med inlägget att göra men vi flyttar till ett nybyggt radhus nästa vecka (vi hyr i väntan på att vårat ska bli klart)
  Så vi kan inte måla och inte sätta upp alltför mycket prylar. Är rädd att det kommer bli tråkigt och opersonligt, speciellt som vi flyttar ifrån vår charmiga lägenhet från 1909.
  Kram Sarah

    1. Leoni

     Det ligger ju en stor sackosäck precis vid soffan också Carolina, rätt säker på att den är ditlagd för just det syftet – OM mot förmodan Jolie i en nyfunnen ultrahastighet hinner vända sig (med tanke på soffans bredd så skulle hon nog till och med behöva köra två varv) så landar hon på sackosäcken. Det finns genuin omtanke och sen finns det anklagande onödiga frågor, lägg ner C.

     1. gabriellajoss

      Tack Leoni <3 jag har ju stenkoll.. Är inte så knäpp att jag lämnar mitt barn sådär och sedan bara iväg. Var ju precis där i samma rum och kollade hela tiden.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss