Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläderOkategoriserade

Skor inför höst och vinter

Nu har vi ordnat skor inför hösten och vintern till Jason och här nedan ser ni resultatet. Han har också ett par Timberlands från förra året som fortfarande passar. Ska köpa ett till par vinterskor också som han kan ha hemma. Dessa ska han få ha på förskolan.

Vinter: 

Höst: 

Dom svarta skorna från Kavat läste jag så mycket gott om och det verkar som om jättemånga har valt just dessa som förskoleskor =) Kan berätta vad jag tyckte om dom sen! Vad har ni för skor på era små? 

Kommentarer

 1. M

  Hej!
  Min son är 10 månader och han kan inte gå ännu, men vilka skor skulle du rekomendera att ha inför höst/vinter? Han gillar inte skor heller ska jag tillägga 😂

  1. gabriellajoss

   Åh vad svårt!! Jag hade ju typ UGGS till Jason hela tiden under vintertid när han var i den åldern.. Då vi har så sjukt kalla vintrar här uppe och han behövde något ordentligt varmt på fötterna.. Men någon annan i kommentarsfältet kanske har tips? kram kram <3

 2. Sanna

  Vi kör 3e året i rad med samma stövlar från Viking som ni köpt nu. Superbra👍 Dottern har aldrig varit blöt eller kall om fötterna.

 3. Jennie

  Har också båda dom kavat till min dotter, hon hade dom lite i våras och passar än! Fina är dom också😍 sen har jag även köpt kavat frånö som vinterskor, hoppas dom är bra! Haft yxhult innan och de har vart toppen 👌 just nu har hon vattentäta sneakers från superfit på förskolan och ett annat par kavat sneakers som ”finskor”, blir sjukt mycket olika skor 😅🙈

  1. gabriellajoss

   Men åh vad roligt 😀 har hört så gott om dom. Får spana in dom med! 🙂 Jaa, det blir ju det!! Jason har FÖR mycket skor, haha ;p kram <3

 4. Hannele

  Dom där stövlarna har jag köpt till mina barn i många herrans år..älskar dom och ungarna med 😁
  Dom är perfekta för barnen slipper frysa om sina fötter och de går inte så lätt hål i dom heller, aldrig varit med om de förut iallafall som man är med om sommarskorna 😂

 5. Victoria Edunger

  Bor uppe i luleå o jagkör Kuoma med ullfoder. Det är typ 50/50 som kör dom vs. VIKING frost fighter. Viking ultra är mer höstallväderstövel här för många. Nu på hösten har han liknande kavat gympaskor som dina men från Everest. Toppenbra 😁🙌👍

  1. gabriellajoss

   Åh förstår <3 det kanske är så! Tänkte att den borde funka med en tjock yllestrumpa i! Men vi får väl se 🙂 tack för tips, kram <3

 6. Maisa

  Hej fina! Alltså handlade till min dotter idag för 450 på lindex, 700 på zara, 850 på h&m och så har jag kvar yxhult kavat att köpa! 😱 kostar det så här mycket?! Är det normalt? Haha känner mig ruinerad😂

 7. A

  Vintertid har sonen i flera år haft ett par Sorel med urtagbar innersko som är i ull/nån slags folie (minns inte vilken Sorel, finns många. Kanske souper trouper el liknande). . Jättevarma och bra. Hösten har han haft de Viking du visar. De har varit för kalla när det varit några minus tycker jag, annars riktigt bra skor.

 8. Malin

  Det är mycket kavat och viking till förskolan och utelek. Hemma kör vi boots från kavat, tuffare sneakers från adidas och givetvis varma skor vid kyligare väder.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss