Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläder

Mina älskade barn

Jasons mössa: Elodie Details

Mysfilt: Garbo & Friends

Jolies mössa: Kappahl

Jasons jacka: Mini Rodini

Jolies kofta: Lindex

Jasons stövlar: Bergstein

Jasons tights: Marmar Copenhagen

Babyskydd: BeSafe (vi ska byta till hennes nya stol typ NU, haha.. Tanken var att vi skulle ha gjort det typ förra månaden men det har inte blivit av ännu)

Kommentarer

 1. Ida

  Apropå byte till stol nr två, de flesta stolarna har en minimigräns på vad barnet bör väga innan man byter till dom som är 9 kg. Har sett att många läsare hetsat om att ni borde byta snart, men kolla vikten först också 🙂 vår son kunde vi byta stol för redan när han var typ 8 månader, medan vår dotter hann bli 1 år och 4 månader innan vi bytte! Kan vara så olika 🙂

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jaa, Jolie väger nog rätt långt över nio kilo nu så det är dags att byta <3 men tack för tips och omtanke. Ja, det kan verkligen vara så olika, kram!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss