Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Världens ledande utomhusmärke som endast fokuserar på barn..

Inlägget är i ett annonssamarbete med Reima

..Är Reima! Och hur häftigt är inte det!? Jag hittade Reima förra året efter rekommendationer av min svärmor och sedan dess är jag fast. WOW vilka fantastiska kläder dom gör! Att få göra detta samarbete ihop med dom känns därför så himla bra. Tycker att deras kläder verkligen levererar fantastisk kvalitet och dessutom så är dom himla fina. Älskar färgerna och modellerna. Som ni vet gillar jag ljusa plagg i nordisk stil och det har Reima. Sen blir det så fint med en liten färgklick som en mössa. Jag tycker verkligen det märks att plaggen är i toppkvalitet och att Reima tänker på funktion utan att tappa stilen.

Som rubriken lyder så är Reima världens ledande varumärke som endast fokuserar på utomhuskläder för barn och det märks tycker jag. Kläderna är mjuka och sköna mot kroppen och ger utrymme att röra sig i. Sen andas plaggen så barnen blir sådär varma och svettiga. Ytterplaggen är verkligen slitstarka och klarar av barnens lek vilket ändå är det viktigaste när det kommer till barnkläder. Det känns som att Reima har stenkoll på det dom gör och resultatet blir ju perfekt. Kläderna är dessutom 100% giftfria och med andra ord 100% säkra för ditt barn och bra för miljön.

Jason älskar ju att klä på sig själv just nu. Det tar lite längre tid men det fungerar. Man får starta lite tidigare bara för att slippa stressa. Här tar han på sig sina Nefar vinterstövlar, lätta att ta på sig själv. Jag älskar overallen Parvin i ull som han har på sig här, från Reima så klart.. Så varm och mysig och andas bra så han kan leka och röra sig.

Även Jolie trivdes så bra i sin Tahti-fleeceoverall. Praktiskt med mellanlager i overallform på de små tycker jag. Vintertossorna heter Antura och är ju så himla gulliga, haha! Dom är vattenavvisande och perfekta när barnen inte är uppe och springer så mycket men ändå har börjat ta sina första steg.

Vår glada, fina tjej!

Dessa vantar är toppen! Hade liknande förra året (också från Reima). Dom heter Tepas och ni hittar dom här. 

Tycker att Reima har så otroligt fina färger och modeller på sina mössor. Älskar både Jasons gula i modellen Hurmos och Jolies lila Auva-mössa! Och dom är varma och gosiga också. Jason vill bara ha sin gula mössa nu när vi ska gå ut – det är bra betyg =) Fleecejackan Jason har på sig heter Firben och är SÅ mjuk och gosig, helt perfekt nu när det är lite kyligt ute som jacka och sen som mellanlager i vinter.

Även dessa skor från Reima är toppen! Kommer att användas massor under kallare höstdagar och i vinter. På benen har han fleecebyxor som heter Centaur. Lagom uteplagg nu i höst när det.är lite kyligt och sen bra under overallen i vinter. Reima vill att barn ska kunna utforska världen utan begränsningar när det kommer till kläder och väder. Och det lyckas dom ju verkligen bra med!

Overallen som Jason har nedan heter Stavanger och kommer att hålla honom varm hela vintern lång. Den är gjord i Duraplus-material som är slitstarkt, vindtätt och andas. Visste ni att den har vunnit ”bäst i test”? Ni kan läsa testet här. Och med tanke på hur fin kvalitet kläderna har så kan nog Jolie ärva den vidare efter honom också. Det är kul att känna att man alltid har kläder efter väder. Att inte våra kalla vintrar här uppe hindrar oss från att vara ute och leka.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Reima

Kommentarer

 1. Emma

  Åh perfekt att läsa! Ska köpa en reima vinteroverall till min son också 🙂 Hur är den i storlek och vilken storlek har Jason? Min son är lika gammal men tycker det är så svårt med storlekar när man ska beställa hehe..

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jamen gör det 😀 dom är sååå bra! Jason har 104 i storlek och är 103 cm lång! Tycker den sitter jättebra, kram<3

 2. Elin

  Hur får man sin sambo att hjälpa till så mycket som din gör? Min är så otroligt lat och lyckad aldrig få honom engagerad i någonting…

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Tycker att det är en självklarhet att man hjälps åt och är två om allt. Ställ krav och annars är det tack och hej! Man ska aldrig nöja sig! Stor kram till dig finis <3 <3

 3. Amanda Sjölin

  Måste köpa lite nya ytterkläder till dottern som hon ska ha på förskolan så då var det här inlägget perfekt för mig 😍 Har hittat massa fina kläder som jag ska köpa 🙂

 4. Anna Andersson

  Måste fråga, har inte du någon kontakt med någon från din sida av familjen? Inga kusiner eller något? Varför är inte din mamma barnvakt någon gång? Lite personlig fråga kanske men tänkte fråga endå.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jo, vi har kontakt. Om dom erbjuder sig får dom gärna vara det. Är inte den som ber om barnvakt och det är nog en stor anledning till varför vi aldrig har det från något håll. Kram kram.

 5. Isabelle

  Få influencers kan göra samarbetsinlägg så fina som dina!! ❤️❤️ Uppskattar verkligen hur mycket tid du lägger ner på att välja samarbetspartners med omsorg och väva ihop inläggen med din vardag. Du är grym!!

  En liten fråga: på inlägget ”ledig dag” har F på sig en sååå himla fin jacka som jag tror min bror hade passat perfekt i. Kommer du ihåg vart den är ifrån? Kram! 😘

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men vad glad jag blir, tack!! <3 Försöker verkligen matcha mina samarbeten med både mig själv och er som läser 🙂 känns viktigt att det ska passa. Åh vad roligt!! 😀 den är från H&M faktiskt! KRAM KRAM <3

 6. Gabriella

  Hej!
  Åh vilka bra klädtips! 🙂 Kommer verkligen köpa såna här utomhuskläder när vår bebis är här 🙂
  Har en fråga, hur gjorde du med järntabletter i dina graviditeter? Jag läste att du tagit ferrenol, fortsatte du ta den hela graviditeten eller fick du byta till järntabletterna? Jag kör på blutsaft och vill gärna fortsätta men kommer ta järntabletterna om det behövs. Tack på förhand! 🙂 <3
  Ps tack för en underbar blogg finner så mycket inspiration här med mat, utflykter och allt möjligt<3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men vad kul att du gillar 😀 jaa, gör det!! Älskar Reima!! 🙂 Jag tog Ferronol och det räckte. Jag hade lite låga värden men mådde så dåligt av mina järntabletter att min barnmorska tyckte att jag kunde skippa dom! Kram kram och tack för så snälla ord. Blir SÅ glad!! <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss