Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ledig dag

Hej finaste <3

Igår var F hemma hela dagen vilket var så himla skönt. Tankade massor med energi, fick sovmorgon, hann tvätta alla sängkläder och städade en rejäl omgång här hemma.. Vi hann också fixa matlådor, handla hem gardiner och lampa, fixa i allrummet. Jag hann beta av mail, träna en snabbis på yogamattan (var så längesedan nu) och så gjorde vi i ordning gott kvällsfika framför en film när barnen hade somnat. En superbra dag på alla sätt.

Idag kommer Sector Alarm hit och ska gå igenom lite samt installera nytt larm. F har redovisning men en kort dag så vi ska väl bara njuta av att det är fredag och helg. Förresten! Jolie är sitt gamla vanliga jag igen. Ingen är lyckligare än jag! Tog bara två veckor, haha.. Nu ska vi bara mysa och ladda upp batterierna inför kommande vecka. Kram kram.

Alltid på pappas axlar =) ”Bär mig pappa!” säger han hela tiden.

Mammas lilla tjej!

Annons

Vi åt lunch ute. Har ju dragit ner enormt på utematen nu efter sommarmånaderna. Men ibland så får man =) Vi har sagt max två gånger i veckan och helst en. Känns bra att tänka lite mer ekonomiskt nu då vi har mycket att spara till. Är ju en del att fixa utvändigt här på tomten nästa sommar. 

Annons

Var förbi på både Hemtex och Ikea. Blev slutligen stänger från IKEA och gardiner från Hemtex. Lyckades fynda riktigt fina till bra pris.

Dessa blev det! Älskar dom!

Hur snygga blev inte dessa knoppar på vårt soffbord!? Är kär!

Annons

F hängde upp lampan. Vet inte om vi ska ha den där för gott.. Tror vi ska byta ut den så småningom och att denna lampa får flytta till gästrummet. Men det tar vi sen.

Tur att jag har F som tycker det är kul att skruva, borra, fixa, bygga.. Jag avskyr sådant, haha.

Kommentarer

 1. Sandra

  Till Miranda, hoppas att du ser det här. Ingen ska behöva ha det som du beskriver. Jag tycker också att det är en självklarhet att man hjälps åt i ett förhållande, om din sambo inte tycker det så är det läge att lämna honom. Jag lämnade min förra sambo när vår son var drygt ett år. Han vägrade att ta sitt ansvar både som partner och som pappa. Det gick inte att leva ett ordentligt liv med honom, precis som du beskriver grät jag väldigt mycket och min lilla pojke mådde inte bra. Så jag kickade ut min sambo och sen blev livet OTROLIGT bra! Visst är det tufft att vara ensamstående mamma, jag har ensam vårdnad, men det går! Jag och min son mår så otroligt mycket bättre nu och det är det viktigaste. Våga tänka tanken att lämna honom och vänj dig vid det. Snart kommer det kännas lättare och lättare att ta det steget. Du klarar det, jag lovar! Din sambo förtjänar inte dig eller er relation, du förtjänar ett bättre liv. Allt kommer att bli bra! Kram!

 2. Miranda

  Hej!
  Jag är så avundsjuk på hur mkt ni hjälps åt med allt hemma, här är de jag som tar hand om Michelle även om ja just nu är dunder förkyld med feber åh hosta åh allt. Gör det mesta inne i huset med.
  Även om ja ha sagt att jag behöver hjälp så får jag inte det åh ja håller på att bryta ihop… är så utmattad åh trött hela tiden då han är borta på jobb varje vecka så är de ju jag som drar de tyngsta lasset med dottern åh hundar åh hus osv. Åh förväntar mej lite att han ska hjälpa mej lite när han kmr hem men han hittar alltid ngt annat att göra lr hjälpa…
  Hur ska ja göra för att få hjälp. Sitter åh gråter för att jag inte orkar mer, dottern gråter för att hon är trött/uttråkad men jag orkar inte göra nå mer… humöret är på botten åh har bara lust att packa en väska åh fara här ifrån…
  Snälla ge mej tips på hur ja ska få han att börja prioritera oss…

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men gud så ledsen jag blir av att läsa det där 🙁 alltså förlåt men hade jag varit du hade jag ställt ett ultimatum och annars hade jag låtit honom gå! Tycker det är en SJÄLVKLARHET att man hjälps åt och den ena ska aldrig behöva dra ett större lass och må dåligt i det.. Att jobba är semester jämfört med att ta hand om barn, hus, hem, eventuella djur.. Nej, stå på dig!! Du är värd bättre än så! Kram <3

   1. Miranda

    Jag tror inte de skulle funka på han, de skulle funka ngn vecka lr så sen faller han tillbaka till gamla vanor igen.. speciellt när hans familj ska ha hjälp HELA tiden med allt.. Känner mej jättedum som klagar på han för han är en jättebra pappa.till Michelle men jag orkar inte mer. Jag funderar på att låta han ta hand om henne en helg så jag kan få vila upp mej men de skulle ja inte klara av heller. Vet inte va ja ska göra… är så slutkörd att ja grinar för de minsta lilla hela tiden nu…

    1. Gabriella Joss
     gabriellajoss

     Åh vad tråkigt 🙁 jag hade personligen aldrig kunnat leva med någon son inte tog hälften av ansvaret.. Ingen av relationen ska behöva må dåligt och det gör man ju om man måste ha allt på sina egna axlar och inte får förståelse av sin partner. Att vara en bra pappa och en bra partner är ju två olika saker.. Jag hade ställt krav eller lämnat i din sits. Skickar massor med stora kramar till dig. Glöm aldrig att du är värd det absolut bästa!! <3 <3 Mycket kärlek<3

 3. Becka

  Åh va snyggt det blev under tv:n. Och jag bara älskar soffbordet !!! Så jäkla snyggt!! Din Karl är riktigt händig och snygg är han också ha ha håll hårt i honom 👌👌👌

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss