Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Linscurry med kokos och lime

Hittade receptet här och det var såå gott! Ni måste prova! Vi skippade dock alla tillbehör denna gång men nästa gång så ska vi prova det med. Jolie älskade också denna rätt och vi gjorde massor av portioner till henne och frös in. I hennes mat blandade vi i extra rapsolja och även en stor klick smör. Även om man känner att det tar ett tag att laga och att det kanske känns omständigt så är mitt tips att laga i stora mängder och göra matlådor + eventuellt frysa in. Det är så skönt att alltid ha god och hälsosam mat hemma.  För det är inte alla dagar man faktiskt orkar stå i köket i en timme innan middagsdags. Kram.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss