Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hänga ute med dom

Vi hänger ju ute året om men det är ju lite knepigare och inte alltid lika kul att vara ute i snö, slask och kyla.. Så vi maxar uteleken nu och det känns så bra. Jason har i år lärt sig att cykla och vi är så stolta! Och Jolie har gjort sin premiär i gungan nu under sommaren med. Hon älskar det! Och storebror vill alltid vara med och putta på fart.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja precis, med stödhjulen som syns på bilden i inlägget. Innan kunde han inte cykla alls men nu har han lärt sig att cykla med stödhjul. Kram på dig!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss