Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

I mina tankar just nu

Inlägget innehåller annonslänkar/reklamlänkar/adlinks

Nu har jag bestämt mig gällande lampa i allrummet och det blir denna nedan. Eller så flyttar vi upp den som vi har nere och har denna på nedervåningen istället.. Har inte bestämt mig än.. Vi får se! Har inte ens klickat hem lampan än utan ska känna lite på det i ett par veckor för att se om det verkligen känns helt rätt. Kanske hinner ångra mig och hitta en annan, haha.. Mattorna är såå fina! Någon av dom vill jag också ha på övervåningen. Och vitrinskåpet är så fint och passar ju i princip överallt då det är så smidigt. Älskar allt på bilden nedan. Och hudkrämen och peelingen är mina absoluta favoriter! Tips, tips =)

Kommentarer

  1. Emmy

    Åh älskar lampan! Försöker oxå komma på någon plats i huset vi kan ha en sådan haha!

    Skulle du vilja visa lite mer hur er laserade trall blev och kanske om Fjodor vill berätta lite hur han gjorde?

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss