Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntHjärtebarn

En förbannat tuff dag

Idag är en tuff dag. Vi ska på hjärtkontroll… Vi har ju inte varit där på hela sommaren och det har varit SÅ skönt.. Men samtidigt inte.. Är så kluven i det där. Vill vara där ofta och kika om det har blivit någon förändring men samtidigt är det ju så underbart att slippa och bara få ”leva som vanligt”. Vi glömmer nästan bort att Jolie har ett hjärtfel i perioder och vardagen rullar på. Men jag tror att det är viktigt. Både för vår och för barnens skull. Jag oroar mig redan nog mycket som det är och ska jag oroa mig konstant så kommer jag knappt orka med dagarna..

Min mage vänder sig ut och in som vanligt.. Jag kallsvettas, har frossa.. Så har det varit hela veckan. Har börjat gråta från ingenstans och sedan insett att det beror på att jag är så orolig och rädd inför vad vi ska få höra. Känner alltid såhär inför kontrollerna och oron brukar vara extra stark cirka en vecka innan och fram till själva kontrollen. Håll tummarna för oss och för vår älskade Jolie. Vi hörs sen. Kram fina.

Kommentarer

  1. Ullie

    förstår er oro min syster son har jgort hjärtoperation bytt hjärtklaffar så ja usch så skönt att ni kan andas en tid nu då
    kram ullie o fin lördag

  2. Anonym

    Så skönt med bra besked idag! 😍 Har skickat ett DM på instagram till dig ang en artikel jag läst om aortastenos 💕!

  3. Mikaela

    Håller tummarna så hårt för er! Förstår att det måste vara hemskt att vara så orolig. Hoppas av hela mitt hjärta att allt går bra idag. Stor kram!

  4. Gabriella

    Skickar en stor kram till er idag. Vet själv hur det är att vänta på besked om det är något fel på sitt barn. Är gravid i vecka 22 nu och i vecka 14 fick vi påbörja flera extrakontroller, NIPT-test och slutligen fostervattensprov för att de misstänkte att vår lilla dotter hade något fel. Det var fem väldigt tuffa veckor. Vi fick besked strax före RUL (vecka 19) att allt såg bra ut på provresultaten men kan ändå sätta mig in i den oro ni känner inför dagen. Stor kram till er <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish