Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläder

Sötaste tröjan

Många funderar ju på om jag aldrig klär barnen i färgglada kläder och det gör jag faktiskt rätt ofta =) Visst räknas väl denna!? Så himla fin tycker jag! =) Och en riktigt höstig färg med som jag älskar.

Tröja: Lindex

Byxor: Marmar Copenhagen

Kommentarer

  1. Fanny

    Har letat och sökt på olika recept för att göra egen gröt till min dotter. Kom på att du gör egen! Skulle gärna vilja ha ett recept på gröten ni gör 🙂
    Kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss