Gabriella Joss Gabriella Joss
Barnkläder

Måndag igen

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej mina fina.

Hur mår ni? Hoppas att ni alla har haft en fantastisk helg och får en fin start på veckan. Bjuder på en status såhär efter helgen. KRAM.

Status: Vi har haft en sådan fin helg! Ett lyckat kalas, massor med fika och fina vänner och familj över. Så nöjd och tacksam för att vi har så många fina människor i vår omgivning. Kommer bilder från kalaset lite senare idag.

Mår: Är glad men har SÅ ont i halsen.. Hoppas det inte bryter ut något värre än såhär utan att det tvärtom bara går över nu direkt.

Denna vecka: Har vi en del planerat. Jag har mycket samarbeten att fixa, ska träffa vänner, har ett spännande möte imorgon.. Tror detta blir en toppen vecka! =)

F: Har varit så duktig och pluggat halva nätterna.. Han vill ju spendera all sin vakna tid med barnen och det slutar alltid med att han är vaken till långt efter midnatt och knappar på datorn.

Jason: Har ”tatueringar” över hela kroppen typ, haha.. Han är så nöjd över sitt kalas, alla presenter, alla vänner som kom och uppvaktade. Tyvärr så var hela fem familjer sjuka och kunde inte komma men vi var ändå många. Vår älskade kille! TRE år är han nu.. Tre år sedan jag blev mamma. Tänk att det var Jason som lärde mig allt om livets sanna lycka och glädje. Min fantastiska son.

Jolie: Kan ibland fortfarande inte förstå att hon faktiskt är här hos oss. Tiden har gått så snabbt. Känns så galet! Och hon är liksom hela nio månader. Så klok och nyfiken på livet redan nu.

Tankar: Vi har ju döpt Jason men ännu inte döpt Jolie. Vi var inte 100% nöjda med prästen som vi hade med Jason och lite andra grejer kändes inte heller speciellt bra när vi döpte honom.. Så vi har dragit oss från att döpa Jolie då vi ändå inte är särskilt troende utan mest tycker att det är en ”fin grej”.. Men nu är jag lite inne på att döpa henne ändå då det känns konstigt att Jason är döpt men inte hon. Funderar dock på att vänta fram till sommaren så att vi kan vara här ute hos oss under dopet. Vore mysigt att ha det en fin sommardag på vår altan.

Helgrosor! Ville egentligen köpa hortensia men 90:- för en liten kvist kändes lite väl dyrt när jag stod inne på blomsteraffären. Är ju SÅ dyrt med blommor här i Umeå tyvärr..

Mina underbara barn! Så mysigt att ta barnvagnspromenader nu på hösten.

I fredags mötte jag upp Tove på stan med våra små tjejer och åt pizzamiddag.

Efter kalas måste man bada! Helst med en supercool badbomb i orange =)

Vi har också hunnit luncha ute hela familjen. Blev sopplunch. Väldigt mysigt.

Provat nya fransar har jag också gjort. Brukar vanligtvis köpa dessa men nu blev det dessa istället.

Mammas stora kille!

Jolie härjar i brorsans rum! Här hittar ni hennes underbara pyjamas. 

F gjorde sushi till middag i torsdags! Så otroligt gott och jag är glad att Jason gillar det så mycket.

Overnight oats  med chiafrön, hallon, hasselnötter, pumpafrön och kokos är en perfekt frukost.

Har köpt nya koppar. Ni hittar kopparna här. 

Myspromenad i området där vi bor!

ÄLSKAR min nya jacka! Ni hittar den här. Skorna hittar ni här. 

Köpte hem sushi kvällen som vi fixade i ordning inför kalaset. Det blev så sent med alla förberedelser och speciellt eftersom att barnen inte ville somna i bra tid, haha..

Som vanligt har vi såklart busat och lekt massor på golvet. Jolies söta pyjamas finns här. 

Tidigt på fredagsmorgonen begav jag mig till frisören. Hann inte äta något så köpte denna i all hast. Kommer bilder från mitt besök inom kort.

Kommentarer

  1. Sofia

    Om ni bestämmer er för dop så skulle jag rekommendera den kvinnliga präst som jobbar i kyrkan på området där ni bor! Vi hade henne i somras på vårt kombinerade dop/vigsel. Hon är avslappnad, glad och go! Riktigt lättsam att ha att göra med och verkligen inte dömande för att man inte är ”aktivt kristen”!

  2. Elin

    Förstår att ni vill döpa henne då storebror är döpt, men om ni inte vill döpa kan man ju ha namngivningsceremoni. Det är typ som ett dop minus allt religiöst, fast kärnan i det hela är väl kanske att ni vill ha lika (döpt VS odöpt, och då ändrar namngivningsceremoni inget) för båda barnen 😄

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen visst 🙂 <3 vet precis och tycker det är toppen! Men känns konstigt att en är döpt och en inte så tror det blir dop ändå, kram

  3. Louise

    Hej Gabriella .
    Jag måste bara säga att du har en sån fin blogg och du bjuder på så fina foton. 🙂
    Går in här varje morgon när jag är på väg till jobbet för att ja älskar dina morgoninlägg.

  4. Madeleine

    Min kompis hade namngivelseceremoni för sitt barn istället för kyrkligt dop. Var superfint och kanske skulle passa era behov? 🙂 Då kan ni styra upp allt själva utan att förlika er med en präst/kyrka ni inte är helt bekväma med och så skulle det ju vara jättefint att ha det på eran tomt som du nämnde 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Smart att göra så 😀 men vill gärna att båda ska vara döpta så det känns ändå inte riktigt som ett alternativ.. Tänker att prästen nog kanske kan komma hem till oss också, kram <3

  5. Maria

    Hej!
    Tack för inlägg! Undrar bara över det här med sushi eftersom ni är vegetarianer. För visst äter ni fisksushi? Är det ett undantag ni gör för ni äter väl aldrig fisk annars. Hälsningar från en annan vegetarian

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish