Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kalasbilder

Ber om ursäkt att dessa bilder inte kom upp igår. Var så himla mycket med barnen och allt annat så hann knappt sätta mig vid datorn. Men här kommer dom iallafall. Hoppas ni får lite inspo eller iallafall tycker det är roligt att se lite hur vi hade det =) Fotade inte så mycket under själva kalaset då vi var rätt många och jag inte vet vilka som vill synas på mina sociala kanaler. Orkade inte gå runt och fråga alla heller, hehe.. Sedan var det fullt ös hela tiden!

Vi började med att servera pannkakstårta på sängen och så fick han öppna alla presenter från oss i familjen. Kolla vad morgontrött Jolie är, sötnosen!

Jolie sov en stund, jag gjorde mig i ordning och F och Jason lekte med alla nya grejer. Han var i himlen typ, haha! Älskade, fina Jason. Han var så tacksam och glad över sitt nya lego bland annat.

Tove kom hit tidigt och hjälpte mig att fixa i ordning allt. Blev en hel del fika och det blev rätt mycket över med i och med att många inte kunde komma.

Hon hade med sig så fina presenter till honom! Jason älskar ju sushi så han fick sushi till sitt lekkök bland annat, haha. Alla hade med så fina presenter men resten hann jag inte fota!

Fiskedamm! Jag hann inte fota något själv men min vän Hanna hade tagit lite bilder.

Jason och lilla Minna <3

Lite familjebilder! Sedan stannade Tove, Alex och Fs syster och hjälpte oss att städa. Så snällt!! Hade aldrig gått så fort annars. Och så sov Tove över här och hjälpte mig med barnen, ännu mer städning och allt annat.

Kommentarer

  1. Vita

    Hej och stort grattis till Jason-) Vilken fin kallas ni har ordnat, wow! Min tjej fyller år nästa fredag och jag vill veta var du har köpt de fina dekorationer (små djur som du har dekorerat tårta med). Tack! <3

  2. H

    Har du hört vad Tvåsystrarenpodd sa om dig i den senaste podden? De var så gulliga 🙂 Du borde lyssna om du inte redan gjort det! Kram

  3. Julia

    Vilket kalas!!

    Har en fråga ! Precis fått hem ” the world mattan” ! Och de står som tvättråd – spot clean only? Vad menas med det? Har ni tvättat den? Hur? Eftersom de står att man inte ska i vanlig maskin. Kramar ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ver tyvärr inte 🙁 vi hade en likadan förut och då tvättade vi den i maskin men den blev helt missfärgad runt den lilla läderlappen. Så denna ska vi inte tvätta utan dammsuger bara, kram <3

    2. Hanna

      Spot clean menas att man bara ska rengöra det som blir smutsigt och inte hela mattan. Så ifall något spills till exempel så rengör bara den biten på mattan som har blivit smutsig med lämplig metod. (googla vad som funkar bäst för olika fläckar)

  4. Sara

    Får man fråga vartifrån stolarna till köksön/köksbänken kommer ifrån. Superfina 🙂 Är nämligen ute efter stolar till vår nya köksö.

    Kram från Gotland.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish