Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Just nu

– Måndag igen! Så härligt med ny vecka och ny start. Känns alltid som en nystart med måndagar tycker jag. Ska göra det bästa av veckan. Köpte aldrig några fredagsblommor i fredags så kanske ska unna mig lite måndagsblommor istället!? =) Det om något är ju en fin inledning av veckan tänker jag..

– Jag inväntar ett nytt skåp till Jolies rum som jag beställde förra veckan. Har spanat på det länge men nu var det till extrapris och jag kunde inte låta bli.. Så otroligt fint är det! Vi har ju en IKEA-byrå där inne redan men tanken är att byta ut den mot denna byrå som även faktiskt är ett skötbord. Det behövs ju inte längre då vi byter blöja lite överallt på henne men det kan ju vara bra inför framtiden om vi får fler barn.. =)

– Jag är besatt av Bachelor, Bonde söker fru och egentligen alla problem som handlar om kärlek just nu. Jag kommer nog alltid att vara en person som är kär i kärleken. Dock så är jag så kluven mot sådana här program.. Tycker det känns så fel att EN person ska sitta och välja och vraka bland människor på det viset som dom faktiskt gör.. Jag förstår ju grejen men det är ändå något som tar emot lite i mig. Men samtidigt gillar jag ju programmen och sitter alltid och hoppas på att den som söker kärleken verkligen ska hitta den.

– Igår hängde hela familjen med på Jasons knatteskutt och det var superkul! Han älskar verkligen att vara där. Han har ju både dans och knatteskutt på söndagar och det har varit så bra! Tror vi ska fortsätta med det fler terminer framöver. Ska försöka få in lite simskola med någon dag i veckan =)

– Jag är som varje höst inne i en period där jag vill pyssla i ordning hemma. Vill bara boa in mig och oss och göra det mysigt! Har ordnat doftljus och lite nya kuddar till soffan.. Någon mer som är likadan? Det är på något vis inte alls lika viktigt med hur hemmet ser ut på sommaren.. På hösten är det helt annorlunda och allt ska vara sådär ombonat.

– Det har börjat snöa rätt mycket här i Umeå. Snöade massor i fredags när vi var ute och promenerade. Haglade också ett tag. Trodde inte att jag skulle säga det men det känns faktiskt helt okej! Var faktiskt mysigt att sitta inne och se film när barnen somnat medan det snöade och var mörkt ute.

– Helgen har varit fin men vi har tjafsat en heeeel del på grund av sömnbrist.. Jolie har sovit lite bättre nu i helgen än under veckan så det är vi glada för och vi hoppas att det fortsätter såhär. Men veckans sömnbrist har tagit på oss båda och vi blir så mycket mer lättirriterade på varandra. Igår hade vi världens mest omogna bråk som tog upp typ hela kvällen. Så dumt och onödigt. Men ja.. Tänderna är verkligen inte att leka med så hoppas det är över för denna stund och att vi får bra sömn igen i ett par veckor framöver.

Mina älsklingar!

Denna fina bukett fick jag av mormor förra veckan. Den är fortfarande fin! Så kul när dom håller ett tag.

Annons

Jag och Jason lekte doktor! Han tycker det är jätteroligt och spännande. Vi har ju varit en hel del hos doktorn med lillasyster så han har stenkoll på allt man kan göra där. 

Haha denna bild =) Kolla Jolies kinder!! Sötnos!

Annons

I lördags gjorde F kesoplättar och avokadotoast till frukost. Sååå gott! Jag fick sovmorgon efter en långdragen natt med Jolie och vaknade till frulle.

Lördagens mamma =)

I och med att det kom så mycket snö så var vi tvungna att byta däck lite akut.. Precis som resten av Umeå.. Fick stå i kö i över en timme.

Sedan blev det västerbottensostpaj till lunch!

Älskar dom här! Mina bästa killar!!

Annons

Älskar att allt vårt ogräs på tomten sticker fram.. Nästa år blir det gräsmatta här bak. Vi kommer att rulla precis bakom altanen och så på resten av tomten, Känns skönt att ha en del av tomten som vi kan använda direkt.

I Jolies rum fick vi upp en ny poster från Mrs Mighetto. Ska visa er resultatet imorgon!

F tog med barnen ut och jag röjde undan här hemma. Vi har storstädat, fixat all tvätt och varit iväg med återvinningen. Skönt att ha allt gjort nu inför nya veckan.

Fick denna bild skickad till mig också av mannen. Älsklingen! Fick känna på snö för örsta gången och älskade det.

Kommentarer

 1. nina

  Är det en förskola ni har på baksidan på andra sidan skogsdungen, som har staket runt? Vilken lyx isåfall med förskola nära 🙂 Vad har Jason för overall på bilden och vilken storlek?

 2. Malin Thuresson

  Hej! Denna kommentaren är med all välmening och är inte menar som någon pekpinne alls. Såg att Jason hade en tjock jacka i bilstolen. Det kan vara förenat med livsfara vid en krock då bältet hamnar för långt ifrån kroppen. Kolla på @lindablom på k st. Hon har massa bra info kring säkerhet för barn i bil. Ha en fin vecka. Kram <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Tack för omtanken <3 har koll på det men vi har så sjukt kallt här vissa dagar och iskallt i bilen. Vi skulle bara åka en snabb sväng till Coop vid oss. Vi försöker ha barnen lättklädda i bilen och ha en filt över (som Jolie på bilden du ser) men Jason vägrade denna gång då han tyckte det var för kallt. KRAM <3

 3. Sanna

  Gud vilken fin overall! Så otroligt gullig bild på Jolie där i slutet när hon satt i snön! Så söt! Tänkte fråga, blev superkär i overallen, och undrade vart du/ni köpt den?
  Kram.

 4. Emelie

  Dom där rosorna i Jolies rum, är dom riktiga? Har funderat på de ett bra tag men inte kommit mig för att fråga tidigare 😊 dom är såå fina iaf 😊

  Ha en fin vecka 😊

 5. Johanna

  Har kollat så mycket på bilbarnstolen ni har, vi har en ganska lång tvååring och nyfiken om Jason också sitter skönt och har bra benutrymme?
  Och dom där gulliga kinderna 😍😍

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Alltså inte jättemycket benutrymme man jag tar säkerheten före. Han har inte klagat på att han sitter oskönt men han får ju böja benen lite. Men hellre det än att han tar mer skada vid krock.. Men ellerhur!! <3 kram kram

  2. S

   Hellre ett brutet lårben än en bruten nacke. Låter tufft, men det är verkligheten. En framåtvänd bilbarnstol i så låg ålder gör att barnet i en krock bryter nacken, det finns till och med fall då huvudet slitits loss vid krockar i hög hastighet. Med det sagt inte för att skrämmas utan endast peka på vikten att ha era barn bakåtvända så länge det bara går! Ta hellre pauser när ni åker långt så barnet får sträcka på sig lite.

 6. M

  Byter ni inte däck hemma? Eller ni kanske inte har garage ännu 🙂 Bara undrar. Vi ska flytta in i hus snart och det är så mysigt att läsa om eran resa från lägenhet till hus!

 7. JLB

  Hur gammal är er son? ser ut som han sitter jättebra bakvänt ju. Fast han ser så lång ut på bilderna när han står? Jag tycker det är så svårt att knöka in dom i en bakåtvänd barnstol när de börjar bli över 3 år.. 😮

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Han byter själv om han har hjälp av någon 🙂 han brukar byta ihop med en vän ibland men nu blev det lite akut så vi fick det gjort för 250:- istället 😀 bekvämt och skönt, kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss