Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Mitt smink tar alltid slut samtidigt

Inlägget innehåller annonslänkar

Av någon anledning så tar alltid mitt smink slut samtidigt, haha! Så då är det bara att handla nytt. Jag är rätt tråkig av mig och kör alltid på säkra kort som jag har provat förut. Denna gång ska jag iallafall testa två nya concealers och en ny bronser.

Bästa limmet om man ska limma på lösfransar. Finns här.

Dessa ska jag prova nu! Så bra pris på båda så kunde inte låta bli att klicka hem en av varje sort. HÄR och HÄR hittar ni dom. Har ni provat någon av dom?

Och så mina favoritfransar. HÄR och HÄR.

Detta har jag inte heller provat förr! Så ska bli kul att göra det. HÄR finns det.

Och så detta! Mitt favvo! Finns HÄR.

Kommentarer

  1. Nea

    Har provat concealern från NYX och kommer inte köpa igen. Tog slut hur fort som helst och var tunn i täckningen?? Jag har dock en hel del akneärr att täcka och den klarade inte det

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss