Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

Planera treårskalas med oss

https://www.youtube.com/watch?v=aB-wfkLcpkU

Här kommer en video från när vi planerade Jasons kalas =) Hoppas at ni gillar. Kram kram <3

Kommentarer

  1. Emma

    Så himla fint! Ska snart fira min solstråle och undrar om du har möjlighet att svara hur ni har fått ballonger att hålla sig i taket?

  2. Åsa

    Wow! Vilket kalas han fick! Så härligt att se föräldrar som faktiskt har ROLIGT när de förbereder kalas, annars tycker jag att man oftast bara hör hur jobbigt det är.
    Kul att se barnen på film också (jag har varit dålig på att kolla på dina filmer tidigare eftersom tiden sällan finns), så fina och duktiga de är! Lite häftigt att jämföra med vår grabb som är någon månad yngre än Jason, men som vi har fått höra är på samma utvecklingsnivå som en niomånaders. När jag ser Jolie så ser jag att det stämmer perfekt!

    1. Therese

      Ni är så himla fina! Alltså älskar kemin mellan er! Ni är båda två så genuina och godhjärtade människor ❤️❤️❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish