Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nu åker vi till Stockholm!

Ska bli så mysigt att gå på event, umgås med familjen, bo på hotell och bara vara. Vi har hunnit med att storstäda hemma, tvätta sängkläder och till och med tvätta bilen. Bästa känslan att komma hem till ett rent hem när man varit iväg. Eller ja,,. Vi lånar ut huset till min bror över natten men har blivit lovade att vi får komma hem till städat iallafall 😉

Önskar er en helt underbar tisdag. Stor kram! <3 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss