Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Projekt sovrum fortsätter

Vi fortsätter med vårt sovrum här hemma och har gjort det under nästan hela helgen.. Har en bild av hur jag vill ha det i huvudet och vi kommer sakta men säkert ditåt. Märkte i fredags att jag bara hade beställt en gardin så en till är på väg till oss nu (trodde av någon anledning att man köpte dom i par, haha) och så har vi faktiskt bestämt oss för att måla om väggarna trots alls. Ska måla in ett par krukor och några andra detaljer i samma färg och tror det kommer bli SÅ fint när det är klart. Hoppas det iallafall! Tanken var ju att inte måla om väggarna till en början men nu har vi hittat en perfekt färg så vi kan inte låta bli. Frågade ju er på instagram och ni kom med massor av fina tips på mörkgrå färg. Ni är ju bara bäst! Lovar att visa er allt sen när det är klart.

Sänggaveln har vi plockat bort, så vi får se hur det känns! Barnen tyckte det var roligt iallafall, haha! Vi har också sänkt sängen lite och tagit bort benen på den.

Mammas supertrötta tjej! Är ibland tufft att hålla henne vaken till 19 men när hon väl somnar så sover hon äntligen hela natten. Vi har ju haft mycket motgång med hennes sömn nu under dom senaste veckorna (tänder på gång och förkylningar) men nu äntligen är vi tillbaka i fas. Vi har inga tydliga rutiner men somnar hon efter 19.00 så sover hon hela natten för det mesta. Brukar försöka hålla henne vaken tills dess trots att hon många gånger gärna somnar redan vid 18.

Vi köpte oss en ny spegel. Denna är 80 cm och den vi har på nedervåningen är en likadan i 110. Älskar den!

Jason hjälper pappa! Vi råkade dock hänga upp den lite för högt (typiskt) men efter detta bestämde vi oss ju ändå för att måla om så det blir lätt att fixa sen. 

Såhär blev sängborden! F valde färg då jag velade mellan två olika och jag är sååå nöjd. Nu inväntar vi knopparna som jag beställde från Royal Design på Black Friday.

Vi köpte också lite nya växter till sovrummet och Jason somnade i bilen (han sover ju inte dagtid i vanliga fall).. Vi hade inte hjärta att väcka honom så han fick sova en liten stund inne på Plantagen med =)

Kommentarer

  1. Tine

    Hei gabriella 😊 jeg her en datter som er like gammel som Jolie. Lurer på hvor mange ganger hun sover i løpet av en dag? Grunnen til at jeg lurer er siden du skriver at hun sover rundt når dere legger henne i 19 tiden.Min datter står opp mellom 07-07.30 og har første luren ca 09.30-11. hun har deretter siste hvilen sin ca kl 13.30 til 14.30. legger henne for natten en gang mellom kl 18 og 19, men hun våkner såå mange ganger i løpet av
    kvelden og natten og jeg må hver gang amme henne i søvn da hun ikke vil ha smokk. Begynner å bli utrolig slitsomt da jeg får så oppstykket søvn og heller ikke har mulighet til å hvile på dagtid. Har prøvd å kutte ut siste hvilen, men da våkner hun i 21 tiden på kvelden og er lys våken frem til vi legger oss.. hilsen en trøtt mamma 😴

    1. gabriellajoss

      Hej fina du <3 Hon sover lite olika då vi inte har fasta rutiner med henne. Men oftast sover hon en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen. Hon sover mellan 30 minuter-2 timmar beroende på hur mycket hon själv vill sova 🙂 <3 Förstår det fina du.. Det är nog så olika det där mellan olika barn.. Du gör det SÅ SÅ bra!! <3 du är grym! Jolie sover olika bra i perioder beroende på tänder/förkylning osv.. Vet att det är sjukt slitsamt när man inte får sova och speciellt under längre tider.. KRAM <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss