Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag!

Hej vänner <3

Känns som att jag har varit dålig på att blogga denna vecka. Håller ni med? Har haft sjukt mycket mindre skärmtid än andra veckor.. Ja ja.. Ska satsa på en bättre bloggvecka igen nästa vecka. Hur mår ni? Vi mår bra här hemma men både jag och F känner oss småkrassliga. Barnen var snoriga igår men det är borta idag.. SÅ skönt! Känns som att dessa månader innefattar en hel del sjukdom och förkylning. Tror vi har varit krassliga tre gånger redan under dom senaste månaderna, haha! Någon annan som känner igen sig? Hoppas att vi är på rätt spår nu iallafall då vi har dragit ner på sockerintaget och försöker äta så bra mat som möjligt (med mycket lök, vitlök, ingefära, gurkmeja), försöker sova mer (har ju varit lite sömn då Jolie strulat lite med sömnen) och är ute och rör på oss så mycket vi kan.

Igår var Jason hos tandläkaren då han slagit av en liten flisa på sin tand och vi ville kolla upp det. Han tyckte att det ilade lite och gjorde ont när han åt varmt/kallt så då ville tandläkaren att vi skulle komma in på kontroll. Någon timme senare skulle även jag till tandläkaren så nu är det också gjort!

Idag ska jag till läkaren och förmodligen ta lite blodprover osv. Hoppas det ska gå bra. Kram på er och ha en jättefin dag.

Lite bilder från gårdagen =) Igår hämtade vi förresten ut det som beställdes under förra fredagen. Blev en del julpynt till granen och en sååå fin ljusstake som jag inte hann ta bild på. Men det kommer bild på den med så småningom. Vi ska bara köpa lampor till den. Köpte också ett par jättefina byxor som jag ska visa er! Och så blev det lite strumpor, grejer från apoteket som vi ändå måste ha (lika bra att passa på när det är bra pris) och knoppar till våra sängbord.

Kommentarer

  1. Sindy

    Hej,Gabbi!Jag har inget att göra med detta inlägg men jag ville fråga; nästan några veckor kvar till jul,till jul jag vill alltid vara snygg och vacker. Jag behöver en bra lösning för mitt hår,jag gillar din frisyr. Kan du skriva ett blogginlägg om det? Hur formar du ditt hår? Det skulle vara bra att veta din hemlighet om detta <3 Önskar dig en bra kväll <3 kram

  2. Sara

    Hej Gabriella, min fråga har med inredning att göra gällande plast/dekorblommorna i allrummet som du har i en vas på soffbordet. Så fint verkligen! Letat överallt men hittar inte så tänkte fråga dig. Tack för svaret och din tid på förhand. Önskar dig en jättejättetrevlig helg tillsammans med din familj! Kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss