Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

Tisdag

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er. Tisdag idag och jag delar med mig av en video från när vi välkomnade julen. Denna video är över en vecka gammal nu men jag hinner typ aldrig klippa.. Önskar vi kunde vara mer aktiva i rörligt format. KRAM!

https://youtu.be/TvdA7fHK50A

Kommentarer

  1. Tilda

    Hej fina du! Älskar dig och din familj!!
    En fråga bara det här med körkort, jag är själv 20 och har ej körkort och mår så fruktansvärt dåligt över det, det känns som att vart man än befinner sig så frågar folk om det och tycker man är helknäpp som ej har det, har du stött på det? Från släkt och även främmande människor? Tänker också ifall man ha barn att det måste ju folk rynka på näsorna åt, att man ej kan köra barnen till grejer osv. Vet inte riktigt vart jag ville komma fram haha.. undrar bara om du någonsin känt dig sämre pågrund av det och om du stött på kommentarer om det. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina <3 men tack!! Haha ja!! Alltså det är helt galet att folk frågar om en sådan sak tycker jag. Var lite så för mig med i början men jag började säga ifrån på skarpen och "äga ut" dom lite. Det är ju inte bra för miljön att köra bil, det räcker ju att en person har körkort i hemmet (om det ens behövs!?), man kan ta sig runt med cykel eller buss? Varför denna hets? Galet!! Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish