Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Senaste dagarna

Inlägget innehåller annonslänkar

– Jag har varit hos läkaren och kikat på den där knölen som jag fått under tungan. Dom var övertygade om att det var en spottkörtelsten och skickade mig på röntgen.. Det visade sig att det inte var det och nu är jag LIVRÄDD att det ska vara cancer. Som om jag inte var det innan liksom.. Dom tyckte dock inte att det såg ut som det över huvud taget så jag hoppas verkligen att dom har rätt.. Ska dit igen efter nyår så får vi se vad dom säger. Förstår inte varför dom inte bara skickar in det på analys så att vi får veta direkt om det är cancer eller inte.. Funderar på att söka mig privat i någon annan stad (finns ju inget annat här i Umeå tror jag). Vill bara veta så att jag kan slappna av (eller inte) sen..

– Vi har umgåtts en del med Fs syskon och familj då dom är här i Umeå. Så himla mysigt och barnen älskar sina kusiner massor. Vi har hunnit med middag med hans pappa (som också är här över jul) hos hans farmor,  dom har varit hos oss osv. Så trevligt!

– Snart är det dags för oss att packa väskorna för att bege oss mot Gran Canaria. Gud så vi alla längtar efter lite värme! Jason är så peppad på att träffa Lollo och Bernie, äta glass och bada. Han pratar om det hela tiden, haha.

– Och på tal om resan så har jag inhandlat en ny bikini i min favoritmodell! Har ju denna fast i andra färger men kunde inte motstå den i grått. Tyckte den var himla fin. Ni hittar överdel HÄR och underdel HÄR. Passade också på att klicka hem lite trosor i en av mina favoritmodeller. Ni hittar dom HÄR. Har nyligen rensat ur både gamla trosor och strumpor och det behövs lite påfyllning. Vissa av mina underkläder har jag på riktigt haft i 10 år. Galet.

Ni hittar överdel HÄR och nederdel HÄR.

Ni hittar trosorna HÄR. Dom är dessutom sjukt snygga baktill! Enkla men med det lilla extra.

– För någon dag sedan tog jag med mig min dator och satte mig på Espresso House med en kopp te för att jobba. Det var så himla skönt. Blir lätt stressad när jag är hemma och ser massor med andra måsten, hellre vill leka med barnen eller vad det nu kan vara. Men nu var det fullt fokus och ingen stress. Måste göras om! Jag är ju så van att alltid ha familjen närvarande och minst ett barn hemma men tror jag måste bli bättre att åka iväg på dagtid och ta tag i mitt istället för att stressa kvällstid.

– Vi har äntligen lite nyårsplaner! Hade inte ens tänkt på nyår men nu ska vi umgås med två familjer som vi tycker om sååå mycket. Så roligt med massor av barn, god mat, alkoholfritt bubbel, tomtebloss. Ser så mycket fram emot kvällen nu! Hade ju varit mysigt att fira bara vi också såklart men det blir extra kul för både oss och barnen att fira in året med fina vänner.

– Jag blir så otroligt glad när ni lämnar kommentarer efter er. Ni anar inte hur mycket ni betyder för mig! Helt galet egentligen att främmande människor känns som vänner och familj. Tack för att ni finns! Jag har sagt det så många gånger förut men det tåls att nämnas igen. Ni är BÄST!

– Har smakat saffransgranola för första gången och det är ju himla gott! Måste prova att göra egen granola under nästkommande år. Även eget fröknäcke hade varit roligt att göra. Har ni något favoritrecept som ni vill dela med er av? Annars är det mest äggröra som står på frukostmenyn här hemma. F gör den jättegod och har i massor med gurkmeja och ingefära så att vi håller oss friska, hehe. Jag gjorde även egen tomtegröt för första gången i år och den blev supergod. Hade inte i något socker alls men barnen åt med glädje! Så kul!

– Vi är ju bra på att fika ute men det har varit mindre av det nu på senaste. Förmodligen för att vi inte äter socker som förr. Sist blev det var sin rawfoodboll och te/kaffe. Tycker nästan att saker smakar för sött nu. Galet vad det kan ändras på bara några veckor.

– Så kul att Jason har fått möta tomten så många gånger. Han är så fascinerad och vill veta allt om honom. Vi har ställt ut gröt till tomten som han har ätit upp under natten och sedan lämnat en lapp och tackat, han har haft tomte hemma på jul och även hos sin farmor.. Vi har mött tomten i gallerior och köpcenter. Så roligt! Älskar era barn också tomten eller är dom mer avvaktande?

– Vi är ju experter på att småhandla och har fallit tillbaka lite till det igen nu! Vi har ju varit inne i en period där vi varit bra på att skriva matsedel och handla därefter men nu har det blivit lite här och lite där. Ja ja.. Bara att börja om! Men man vill ju inte handla för mycket nu innan vi ska iväg heller. Just nu har vi handlat till tre middagar iallafall och det som står på menyn är:

– Halloumipytt (recept kommer)

– Indisk sötpotatisgryta

– Linsgryta med sambal, lime och cashewnötter

– Jag är så sugen på ett tredje barn men trycker bort dom tankarna hela tiden. Jag är så rädd och SÅ inte redo för att Jolie ska bli stor. Jag har bloggat om detta förr.. Om den där känslan av att inte veta om vi kommer att få ett till barn med hjärtfel, hur allt skulle bli osv.. F sa ju då att vi kan vänta tills jag känner mig redo och inte är rädd men jag är övertygad om att rädslan kommer att vara densamma oavsett om det sker nu inom det närmsta eller om 10 år..  Vi får se om jag övervinner den till slut. Jag hoppas det. Jag har ju en önskan om att ha tätt mellan barnen och det hade varit en dröm att bli gravid till sommaren.

Gravid med lillasyster i magen =) Jag älskar verkligen att ha barn och vara mamma! Vill inget hellre än att ha en stor familj.

Kommentarer

  1. J.

    Hej! Har ni funderat på att adoptera? Jag tänker eftersom du har haft så tuffa graviditeter och sen även nu detta med hjärtat. Är ju dessutom en underbar gåva både för barnet och de nya föräldrarna! Inget illa menat på något sätt bara en tanke.

  2. Madeleine

    Hej! Jag har också haft en knöl under tungan som blivit bort operead. Fick den plötsligt och blev stor som en vindruva. Fick heller aldri nått riktigr bra svar på vad det var, bara att det kanske var en cysta som uppkomm av något virus?! Den har inte kommit tillbaks, hoppas det är detsamma för dig! Vet man tänker oftast det värsta när man är orolig. Men ha i tanken det kan vara som för mig, bara en cysta som du har! Kram 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vad ”skönt” att höra om någon annan som har haft liknande och att det gått bra 🙂 skönt att de gick bra för dig, kram fina du <3

  3. Felicia

    Du är verkligen SÅ himla fin som gravid!!!! Klär dig verkligen! Du är ju såklart superfin även som inte gravid också!! Stor kram och god fortsättning!

  4. Emelie

    Åh jag vill också ha en nr 3 men min sambo vill vänta och han är den kloka av oss haha! Våra barn är 3,5 år och 2 år och 2 åringen är väldigt busig, vild och hennes närhetsbehov är väldigt stort så för vår och hennes skull väntar vi. Sen jobbar vi heltid båda två och jag vill ha nytt jobb innan jag ens vill bli gravid igen. Men längtar varje dag efter det haha men kan faktiskt vara skönt med några år emellan också vi tänker att vår äldsta kanske kommer vara 5-6 år och då är det ju helt annat att få syskon än som det var när lillasyster kom och hon var 16 månader och inte var super intresserad! Nu pratar hon om att hon vill ha en lillebror så det hoppas vi på en dag 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha förstår 😉 så spännande det låter med planerna iallafall! Då har ni något att se fram emot <3 kramar!! 🙂

  5. -

    Om man vill och har möjlighet att ha många barn så tycker jag verkligen man ska köra. Att ha syskon (och speciellt nära i ålder) är en gåva och någonting som inte går att ersätta med något annat. Man får verkligen en trygghet och vän för livet. Är så tacksam för att jag har många syskon som jag delar livet med.

  6. Cecilia

    Förstår oron kring ett tredje barn som kan möjligtvis få hjärtfel också. Men egentligen, Jason föddes ju utan, chansen känns väl större att nästa skulle födas utan också, för hjärtfel är väl inte så vanligt att man får? Eller har läkarna sagt att ni har större chans genetiskt? 😮
    Som förälder kommer man nog alltid oroa sig tror jag, för allt:. men jag försöker aldrig låta något hindra mig från något så viktigt som ett till barn. Kanske lättare sagt än gjort..
    jag tycker du ska köra på, för oron kommer alltid nog finnas där. Tycker ni är så fina föräldrar och en fin familj, fortsätt med de du gör☺️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är lite större risk för oss som redan har ett barn med hjärtfel men risken är fortfarande väldigt liten <3 Ja, det är ju så! TACK för kärleken och peppen underbara du <3 kram 🙂

  7. abbe

    oh! vad kul att du också vill bli gravid till sommaren. det vill jag också! jag är helt säker på att du klarar av det♡♡♡

  8. Fredrika

    Hej! Jag undrar hur du bokade tid för att få din undersida av tungan undersökt? Jag har också en svullnad där, men vet inte om jag ska boka tid hos tandläkare (om typ tre månader då), läkare eller en akuttid hos tandläkare? Hur var ditt bemötande?
    Kram och hoppas du fåt betryggande svar snart!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Via vårdcentralen! 🙂 Och har även varit hos tandläkaren (går hos en privat tandläkare) 🙂 alla har tagit mig på stort allvar trots att det tar tid att få komma på besöken sedan, kram

  9. Johanna

    Haha jag relaterar så ofta till dig <3

    Igår grät jag för att min sambo bara ville ha tre barn.. trodde också jag ville det förr, men jag vill ha minst fyra nu… han blev livrädd och sa ”okej, vi får se… ja, om det är så viktigt” haha kvinnliga hormoner alltså…

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      HAHA 😉 <3 sööööta du!!! F vill ha massor med barn så det är jag glad för <3 hade också känt som du om den jag levde med "bara" ville ha tre 😉 jaaa vi kvinnor alltså.. vi är bäst, hihi <3 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish