Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGran Canaria 2019

God morgon fina!

Hej <3

Hoppas att ni alla mår jättebra. Vi mår bra och jag hoppas att Jasons mage är bättre. Vi har inte fått något riktigt svar på det än men vi lär ju märka under dagen. Jag och F tränar på morgonen innan frukosten och byter av varandra här på hotellrummet. Tycker att dom har ett väldigt bra gym för att vara ett hotell och dessutom utomlands. Så glad för det nu när vi båda kommit igång mer med träningen.

Varje gång vi reser så vill jag bara resa mer, mer och mer. Det är så underbart att få vara iväg såhär med familjen. Samtidigt så har jag typ alltid hemlängtan. Och så vill jag samtidigt aldrig hem.. Hur går det ens ihop? Jag är en sådan där person som gillar sitt egna lite för mycket för att inte sakna det. Min egna säng, mitt badrum, möjligheten till att tvätta fritt osv. Ja ja.. Nu ska jag njuta ett par dagar till och sedan är vi hemma igen. Tycker det känns galet att vi redan är inne på tredje dagen här.

Kram på er vänner.

Jason ville dela vagn med lillasyster igår.

På kvällen promenerar vi tillsammans och ibland somnar barnen i vagnarna. Så mysigt.

Frukosten här alltså. Är det något jag älskar så är det hotellfrulle. Blev lite pannkakor faktiskt mitt i allt det hälsosamma, haha. Dom har så sjukt goda pannkakor här, vet inte hur dom gör dom!

Jason har varit med på vattengympa. Skitkul tycker han!

Jolie fick bada för första gången igår och hon bara tjöt och skrattade hela tiden. Sedan ville hon inte komma upp ur vattnet heller utan ville bara tillbaka. Mitt hjärta slog volter. Hon är så fin, vår tjej! Älskar henne så otroligt mycket. Och kolla hur Jason håller om henne på första bilden? Han är världens bästa storebror. Kollar alltid hur hon mår, vill alltid visa henne allt ”titta Jolie” , ”nej Jolie”, ”haha Jolie tokig” osv.. Han är så intresserad av henne och engagerar sig i allt hon har för sig.

Besök i Miniland!

Mammas gosetjej! Här sitter vi och ammar men det syns inte =)

Saltade cashewnötter är SÅ gott. Och när dom blir varma i solen är dom typ ännu godare!

Promenad till affären. Tycker det är så kul att gå runt i butiker i andra länder än Sverige. Allt är så annorlunda på något sätt.

Glider mest runt i bikiniöverdel och kjol. Vill ju inte missa att få lite färg och med barnen blir det ju inte direkt att man kan ligga och sola i bikini hela dagarna som innan dom kom. .

Efter frukosten ville barnen känna på vattnet i poolen. Jason vill bada hela tiden. Och även när han fryser och måste ta en paus så tjatar han om att bada mer. Det är verkligen hans grej och han trivs så bra i just vatten.

<3 <3 <3 <3

Solnedgångarna här är så otroligt fina! Wow!

En fika/amningspaus på rummet. Tycker verkligen om rummen här. Så ljusa och fräscha!

Haha Jason!

En bild från första dagen när vi utforskade området.

Blir mycket pussar och kramar. Älskar min familj! Kärlek är bäst <3

På tal om frukosten här så finns det berg med god frukt. Melonen är ju så otroligt god här!

Promenerar till frukosten. Alltid så lugnt runt poolerna såhär tidigt på morgonen.

Har med mig mina tights + sport-bh att träna i. Gymmet är också väldigt lugnt vilket jag tycker är skönt.

<3 <3 <3 <3

Förresten! Jag kommer att uppdatera bloggen så gott jag kan nu när vi är iväg men kommer att sätta familjetiden nu före allt. Så det kommer upp lite färre inlägg än vanligt. Hoppas det är okej. Är mer aktiv på insta story just nu så kika gärna in där om ni vill se mer. Heter ”gabriellajoss” på instagram! 

Kommentarer

  1. Moa Linn

    Hej fina! Bodde också på det hotellet förra sommaren, så underbart, fint och mysigt!! Hur är klimatet där nu i januari? Blir lite sugen på att åka dit snart igen. Kram på er

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul 😀 <3 det har varit typ 20 grader och sol! Så skönt. Dock lite för kallt i vattnet enligt mig + att man behöver lite varmare kläder på morgon och kväll.. Men dagtid är det perfekt, kram

  2. Mia

    Hej! Vilket hotell bor ni på? Är det All inclusive? Jag undrar lite över att ni valt ett all inclusivehotell fast ni ändå väljer att bara äta frukosten? Dvs varför ni inte valde att tex hyra något där ni gör maten själva istället? Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      För att det är ett fint hotell som faller oss i smaken när det kommer till hur det ser ut, service osv 🙂 finns all inclusive om man vill men det finns också ett kök på alla rum med allt man behöver för att laga egen mat. Vi är långt ifrån dom enda som gör det här. Man kan välja att bara köpa till enbart frukost, halvpension eller all inclusive, kraaam!

  3. Ida

    Vad mysigt ni ser ut att ha det! Hoppas ni får en härlig semester och att resan hem sen går bra! 🙂

    Har även en liten fråga som inte har med inlägget att göra, men vet inte vart jag ska fråga nånstans då jag inte vet om du ännu kan se dina meddelanden på instagram haha! Tänkte bara fråga hur du gjorde när dina barn var små små bebisar och du skulle gå och typ fixa naglarna? Med tanke på att du alltid har helammat från start? Jag ska snart föda fram mitt lilla knyte och går allt som det ska så kommer jag att helamma, men jag är ju precis som du och har haft gelenaglar hur länge som helst och vill gärna fortsätta med det. Men hur löser man det när dom är så små? Tog du med dom till salongen och matade dom där eller lyckades du tajma in det så pass bra att du kunde mata dom innan och lämna dom med din man medans du var borta? Min nageltjej säger att när jag fått den lilla så lägger hon gärna in mer tid på mig så jag får chans att pausa ifall den lilla behöver äta, så hon är väldigt flexibel, men undrar ifall du kanske löste det på något annat smidigt sätt? Konstig sak att fundera över kanske när man snart ska klämma ut sitt första barn men ändå.. haha!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack snälla du <3 Jag har alltid fixar naglarna! 🙂 går jättebra verkligen! Jag hade inte klarat mig utan mina naglar, är så beroende av att ha dom, haha! F har alltid tagit barnen medan jag har fixat naglarna men dom få gångerna han inte har kunnat det så har dom fått hänga med i vagnen och sovit eller så har dom fått se film under tiden! Har dock aldrig tagit med dom till salongen när dom varit pyttesmå, kram!! <3 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish