Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens frågaGran Canaria 2019

Frågor och svar om resan

Inlägget innehåller annonslänkar

Har Jason fortfarande vagn? Är han inte lite för stor för att behöva det? 

Han har vagn utomlands. Vi har tagit med var sin resevagn till barnen just för att han ska slippa gå om det blir väldigt långa sträckor, om han vill vila benen efter sol och bad eller sova en stund. Han sover ju inte på dagen hemma men utomlands kan det ju behövas då man blir mer trött här.. Och hemma får han åka i dubbelvagnen ibland om vi ska ut på långpromenad jag och F. Inte så kul för en treåring att gå själv i över en timme tänker vi =) Men annars går han själv eller så kör vi ståbräda. 

Har ni besökt Playa de Amadores?

Ja, det har jag gjort när jag var här senast! Så fint! Vi ska nog dit en sväng nu med då jag vill visa platsen för F. Googla om ni vill se bilder.

Hur varmt har ni det på Gran Canaria nu? 

Runt 20 grader men varmare i solen =) Lagom varmt för barnen tycker jag.

Kommer ni att filma vloggar till youtube?  

Ja, det kommer minst en iallafall! =)

Var exakt är ni på semester? 

Vi är på Gran Canaria och hotellet heter Ocean Beach Club.

Jolies skor som hon har utomlands, vilka är det? 

Det är dessa skor från Kavat. Så fina och sköna! Perfekta första skor!

Var finns dom grå byxorna som du hade på flygplatsen? 

Ni hittar dom här! Så sköna och snygga. Älskar dom!

Vad har ni för barnvagnar med er? Är det två olika? 

Ja, det är det! Kommer ett eget inlägg om dom snarast.

Är ni nöjda med hotellet ni bor på?

Jamen det är vi faktiskt! Finns väl lite småsaker att anmärka på men i det stora hela är vi faktiskt väldigt nöjda.

Hur är det att flyga med två små barn? Vad är dina bästa tips? 

Det går jättebra! Vi är ju två vuxna så vi tar var sitt barn och byter barn lite då och då. Så vi ser alltid till att man har ett barn var. Blir lättast så för oss båda och skönare för barnen att alltid ha en famn. Mina bästa tips är filmer i offline-läge, massor med snacks och vatten i flaska + klämmisar som barnen kan äta på vid start och landning för att slippa lock för öronen. Dessutom perfekt att äta på flyget när man har tråkigt, haha. Ta med mycket blöjor, ombyte vid eventuellt kladd eller liknande.. Våtservetter är ett måste och så brukar vi alltid ta en väska som är lätt att öppna och se helheten i som handbagage. Typ mer som en påse än en väska. Jätteskönt att slippa gräva runt och leta efter saker. Denna gång hade vi också med oss en pysselbok till Jason med massor av klistermärken som han pillade på med.

Vad har ni med för packning till barnen? Tänker på stor grejer som vagn och bilstol?

Vi har var sin vagn med oss bara. Och sen är det blöjor och kläder och lite klämmisar och någon burkmat till Jolie. Och simpuffar och badring + badkläder och hygienartiklar.

Hur är frukosten på hotellet? Finns det alternativ för dom som inte tål eller är det dåligt om det? 

Den är jättebra! Tror ändå det finns lite alternativ men har inte kollat så mycket efter det. Men för oss som äter ägg och mjölkprodukter men inte kött så finns det mycket.

Vad är din bästa resa och ditt drömresmål? 

Denna resa har såhär långt varit jättefin! Och det är fint att vi får resa med båda barnen. Vår första resa alla fyra! Men annars är det helt klart Greklandsresan när jag var gravid. Magiskt att det var så varmt i havet att man kunde bada hela dagarna.

Kan man bada där ni är nu denna årstid? 

I poolen ja! Många badar i havet med. Jag är en badkruka och tycker det är för kallt i både pool och hav. Barnen och F badar i poolerna på hotellet =) Jag har doppat mig lite men fryser, haha. Så för mig är det för kallt.

Hur gör ni med barnmat/blöjor? Har ni med eller köper ni på plats? 

Vi har med ett paket blöjor och det ska räcka hela resan. Och när det kommer till mat så äter Jolie samma som oss och vi lagar ju egen mat på hotellrummet. Så det äter hon. Men har med några få burkar + klämmisar för säkerhets skull.

Vilket resebolag reser ni med? 

Vi har köpt resan hos VING.

Skulle du rekommendera hotellet för några som reser utan barn? 

Alltså ärligt? Nej.. Det är så mycket barn överallt. Men gillar man det så absolut. Hade jag varit barnfri och fått resa hade jag nog valt ett hotell med mindre stoj och mindre barn. Det är såklart en smaksak men det är min tanke kring det hela.

Kommentarer

  1. Sara

    Hur tycker ni det funkar med att vara utomlands när det inte är supervarmt? Som du skrev är det självklart lite skönare för barnen (och kanske vuxna med) med lite lägre temperatur i luften, men det bidrar ju till svala/kalla kvällar och att det är ganska kallt att bada, framför allt i havet. Vi har alltid rest när det varit varmt, eller i slutet av säsongen så att det fortfarande är varmt både i luft och vatten men vi är sugna på att åka någonstans i maj (innan priserna blir hutlösa också) och är lite orolig för kalla bad. De flesta hotell verkar inte ha uppvärmda pooler heller. Hoppas du förstår min fråga och tanke. 🙂 Ni verkar ha det fantastiskt! Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tycker det är sååå bra mitt på dagen. Helt perfekt! Dock lite för kallt på morgon och kväll samt för kallt i vattnet för mig. Men barnen och F badade med glädje 😀 kram <3

  2. Anonym

    Hej! Länken till byxorna funkar inte för mig. Vill du länka igen eller skriva var dom är ifrån så jag också kan Köpa dom❤️

  3. Maria

    Hej , vad mysigt ni verkar ha det? Var på gran canaria förra året i maj, helt underbart! Bodde på ett mindre hotell som hette Jardin del sol, kan det ligga där i närheten? Har nämligen för mig att dom låg nära varann. Ha en fortsatt trevlig resa i värmen

  4. Anna

    Vad härligt ni ser ut att ha det😍 Hur gjorde ni med bilbarnstol när ni åkte från flygplatsen? Ska resa med en 1-åring till sommaren och vet inte hur vi ska lösa det ännu☺️ Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish