Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att låta barnen uppleva konst

Vi var på bildmuseet och deras ”öppna förskola” förra veckan och det märks att Jason börjar ta in allt sååå mycket mer. Han börjar verkligen bli stor. SÅ roligt att få uppleva allt genom hans ögon. Och gud vad han älskar att ingå i en barngrupp, göra olika aktiviteter.. Han känns så redo för 15 timmar/veckan på förskolan nu så vi inväntar bara att dessa vabbruari-tider ska vara över och sedan ska han få börja. Vi var iallafall på en utställning och så fick barnen pyssla därefter. Så spännande. Älskar att skapa minnen med familjen, stora som små. Och det bästa som finns är ju att få se sitt barn lära och ta in nya, spännande intryck. Ibland slår det mig verkligen att så mycket som vi gör är en första gång för våra barn. Att dom aldrig har gjort något liknande tidigare. Det är bara så kul =)

Tyckte det var gulligt att barnen och F hade bruna skor allihop.

Jolie sov i min famn på vägen dit.

Så mysig dag! Uppskattad av både barnen och oss föräldrar.

Kommentarer

  1. Emma

    Hur går det med F’s studier? Hör inget om det längre och han verkar ha hut mycket tid som helst att hänga med er! Har han hoppat av eller är det mest självstudier?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      I och med att vi inte har en förskoleplats till Jason så får han göra det mesta hemifrån. Jag jobbar ju hemifrån också så är ju int helt mammaledig. Så vi pusslar och försöker lösa det bäst för både oss, allt vi måste göra samt våra barn.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish