Gabriella Joss Gabriella Joss
BarnkläderOkategoriserade

Hennes första skor

Inlägget innehåller annonslänk

Eller ja.. Egentligen inte.. Hon har ju ett par finskor som hon har haft på jul/nyår samt att hon hade ett par sommarskor när vi var utomlands. Men det känns så mycket mer äkta nu när vi köpte ett par vinterskor till henne. Mer äkta att hon faktiskt kan gå nu och tar sig fram både ute och inne på sina egna små ben. Mitt älskade hjärta.. Min fina Jolie. Wow vad tiden har gått och nu är hon snart ett år och en månad. Så lycklig över hennes närvaro varje dag.

Vi köpte skorna på en skoaffär här i Umeå men såg att dom fanns HÄR också om ni är sugna på samma.

Kommentarer

  1. Bea, mamma till E

    Så söta!! <3 Vad har hon för storlek? Märkte att de tyvärr inte verkar finnas så mycket rejäla vinterskor i strl. 18-19. Inte vad vi hittade iaf när vi skulle köpa i höstas.. Lite synd om man har ett barn med små fötter som vill gå ;p

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss