Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

31a januari

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej vänner <3

Sista dagen i januari. En månad av 2019 har redan passerat. Galet! Tycker att månaden har varit väldigt bra. Har  skött både kost och träning men ändå ätit lite choklad och annat gotta då och då. Hade ju som mål att sluta helt med socker under en period vilket vi också gjorde. Och nu har vi mer balans på det hela och äter väl något sött kanske två dagar i veckan. Fungerar jättebra! Sååå skönt att ha kommit ur det där värsta sockerberoendet. Mår så mycket bättre i kroppen i överlag nu.

Jag var ju förresten också hos läkaren under förra veckan och gjorde en kontrastundersökning på mina spottkörtelgångar. Har ju som jag skrivit förr fått en liten svullnad under tungan.. Ser väl egentligen ut precis som resten av huden där under men det är lite mer rött och just svullet. Jag är livrädd för cancer och har varit så orolig men nu sa läkaren att allt såg helt normalt ut i själva gångarna när dom röntgade. Vilken lättnad! Så om det är något så är det något ytligt.. Dock så vet vi fortfarande inte vad det är fortfarande så dom vill fortsätta kika på det. Så ska få en ny tid snart igen för vidare koll..

Jolie har också hunnit fylla ett år denna månad också. Tänk att hon knappt är en bebis längre. Vill att hon ska vara min minsting för alltid och får panik över att hon växer så otroligt fort. Hon har storlek 86/92 i kläder redan och kan gå, säga flera ord, förstår mycket av det man säger, äter själv, sjunger Bolibompa-sången, vinkar, klappar händerna, kan peka på olika saker när man frågar. Älsklingen! Är så stolt över allt hon är och allt hon gör! Min fina tjej.

Och så har vi ju varit utomlands alla fyra för första gången. Sååå mysigt! Trots att vi alla blev dåliga för ett tag. Men det är snabbt glömt och nu ser jag bara tillbaka på dom fina dagarna vi hade där. Sol och bad och familjetid till 100%.

Nu går vi in i februari och nu inom det närmsta så ska vi: 

– Idag drar jag och Jolie till Stockholm! Vi ska på lunch ihop med Newbie och Borås tapeter och spana in en ny kollektion och så ska vi ha lite möte med bästa Stina på LOPPI efteråt. Tror det blir en fin dag!

– Kika på ny bil (imorgon faktiskt!) och förhoppningsvis så blir det ett köp också!

– Jason börjar både Knatteskutt och Knattedans igen. Ska bli så kul!

– På lördag ska vi på kalas för en av Jasons små vänner som blir tre år!

– Vi har sagt att vi ska besöka badhuset snart hela familjen. Vi tänkte åka en bit till ett större äventyrsbad! Så roligt det ska bli. Båda våra barn älskar vatten.

– Jason ska få prova snowboard för första gången hade vi tänkt. Vi ska bara hitta ett bra tillfälle att ta oss ut i backen.

Det var lite smått som jag vet kommer att hända just nu! Så får vi se mer framöver vad månaden har att bjuda på =) 

Förra helgen var vi på lekland med två familjer och deras barn. Så fint att ha vänner med små i samma ålder så att man kan hitta på saker ihop.

Jag hängde runt i mitt fina mysset! Helt kär i det. Kunde inte motstå det när jag såg det så blev ett köp direkt. Ni hittar det HÄR. Och kaffeglaset får jag också massor med frågor om och det finns HÄR.

Kommentarer

  1. Danni

    Vi ska till Piteå i mars och tänkte besöka pitehavsbad 😊 fanns tydligen något annat också där omkring som skulle va bra. Får se vad vi hinner med 😍 Va i Härnösand i december och besökte då Örnsköldsvik och badade där på Paradiset. Sååå mysigt 😍
    Va på The Reef i höstas också.

    Tänkte kolla med dig som bott i Göteborg 😅
    Kläder för en Göteborgare som ska till Piteå… vad sjutton tar man på sig o barnen?
    Hur gör ni med barnen? Underställ o kläder o overall? Eller räcker det med kläder under overallen 😊

    Jag känner mig helt lost! Haha.

    Kram 🌸

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så härligt 😀 alltså här i Umeå så kör jag ull innerst och sedan har vi vanliga kläder och sist fleece 🙂 och sen kör vi tjock overall på det, tjocksockar och dubbla vantar.. Så det är kallt här hos oss iallafall..:/ så jobbigt men välbehövligt med alla dessa lager av kläder, kram <3

  2. Maria

    Jag ammar mon tjej som är drygt 13 mån, bvc frågade hur länge vi tänkt amma,”jag har inte satt ett slutdatum” svarade jag.
    Barn nr 1 slutade själv vid 11 mån , barn nr 2,3 &4 ammade till ca 16-17 mån och då var det nog jag som ville sluta mer än de 🙂
    Nu med nr 5 och sista så ammar vi så länge vi känner för, dock behöver hon få i sig mer mat då hon.är en lättviktare ,men börjar jobba nu så pappa får ge mat på dagarna så kan vi amma på kvällen/morgonen

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish