Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntHjärtebarn

Alla hjärtebarns dag

Idag är det en speciell dag! Det är inte bara alla <3 dag utan också alla hjärtebarns dag! Varje år föds drygt 1000 barn med hjärtfel i Sverige. Vår dotter blev ett av dom barnen. Och vi har haft så otroligt tur med hur vår resa har varit. Från att vi fick veta att hon skulle behöva opereras akut till att hennes kropp visade att den kan sköta sitt hjärta själv trots att det måste slå hårdare och snabbare än hos andra barn. Är SÅ tacksam för det.

Jag har fått se så många föräldrar som har fått gå en så krokig väg med flera operationer, problem med återhämtning, oro, skräck, tårar, sorg.. Vissa har förlorat sina barn. Det är så förbannat orättvist. Ingen ska behöva förlora sitt barn. Och inget barn ska behöva förlora livet på grund av sitt hjärtfel..

Idag tycker jag att ALLA som läser detta ska lägga över 14:- (eller valfritt belopp) till Jolies insamling HÄR. Alla pengarna går till hjärtebarnsfonden. Så istället för att köpa något onödigt såhär på alla <3 dag så tänker jag att det är fint att kunna bidra till forskning. Det ska jag göra! Hoppas att du gör detsamma. Som man brukar säga: ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Så hjälp gärna Jolie att samla in pengar till forskning. Tack vare den kommer hon och många andra barn att få leva trots att dom är födda med ett annorlunda hjärta.

Och vill ni hellre swisha direkt till hjärtebarnsfonden så kan ni göra det till 9005877! 

Jolies insamling finns som sagt HÄR. Alla har råd med 14:-! Dom allra flesta iallafall. Kram på er.

Kommentarer

 1. Rebecka

  Alltså jag måste bara ge dig/er lite pepp och uppmuntran! Jag kommer ihåg dig från flera år tillbaka när jag läste mycket bloggar och du var så aktiv och kommenterade överallt. Sen har jag kikat in här någon gång då och då genom åren, men inte följt dig kontinuerligt. Men nu i veckan blev jag magsjuk (blä! jobbar dock som lärare så det var väl menat förr eller senare haha…) och låg rastlös hemma två dagar. Och då hittade jag till er YouTube-kanal och blev HELT fast! Har kollat igenom typ alla era videos haha. Ni verkar så ödmjuka och snälla och det känns så genuint och mysigt att följa era vloggar! Och nu har du en till läsare även här på bloggen 😉 Dessutom CRED till dig för att du svarar på så många kommentarer, det ökar verkligen din trovärdighet och ditt varumärke som influencer att du är så schyst mot dina följare. Så helt enkelt lite pepp och önskan om fler vloggar (hörde att ni har planer på det vilket är kul!), här har ni i alla fall en ny trogen tittare!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men alltså ååååh tack <3 <3 så galet glad jag blir verkligen! WOW så fina ord 🙂 Stor kram till dig. Du gjorde min kväll 🙂 <3

 2. Mikaela

  Inget med det viktiga ämnet att göra. Jag vill dock tacka för att du tipsade om byxor för ett tag sen. Har haft många osköna byxor som passar för jobbet och såna man bara vill slita av så fort man kommer hem (jeans). Varit så trött på det och flera gånger tackar snyggare yogabyxor till jobbet men inte känts helt rätt. Eller leggins med en svart hmkjol. Nu köpte jag båda grå byxorna du tipsade om och ett av de svarta och två till sköna svarta. Och SÅ nöjd! Så snygga och sköna, perfekt för jobb eller privat när man vill ha fina byxor. Aldrig tänkt på såna byxor tidigare. Så tack verkligen 💜💜💜

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men vad roligt 😀 så glad jag blir av att läsa det. ÄLSKAR DOM! 😀 så förstår dig helt. Tack själv fina du, kram! <3<3

 3. Emelie

  Har självklart gett en liten summa pengar istället för att köpa något onödigt till min sambo bara för att det ska köpas något. Tycker det här är så mycket viktigare, för man vet ju aldrig om man själv kommer få ett barn med hjärtfel i framtiden heller.
  Jolie är så stark, så kul att se alla hennes framsteg här och även Jason och hans utveckling 😍 har sagt det förr men tåls att sägas igen, Ni är en så fantastiskt fin familj! Tänk om alla bara kunde sprida lite kärlek istället för allt näthat som finns överallt ❤️ Stor kram till dig och din familj!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men fina du, tack!! Och så fina ord. Blir ju helt tårögd här hemma.. WOW.. TUSEN TACK verkligen! Stor kram till dig, du gjorde min kväll <3

 4. Malin

  Hej.
  Livet är så himla orättvist😞 Jag har mist en storebror i troligt hjärtfel, en lillebror med konstaterat hjärtfel, jag har mist en son med hjärtfel😢 Och har jag varit född idag har dom opererat igen mitt ”hål i hjärta”, men jag har levt med det i snart 53 år😳
  Jag har swishat 14 kr för var och en av oss, mao 56 kr till hjärtebarnsfonden❤️ Jag hoppas du/ni får in mycket på Er Jolie-insamling❤️
  Kram från en hjärtebarnsänglamamma

  1. Nadine

   Beklagar verkligen Malin, din kommentar fastnade i hjärtat 🙁 blir även förundrad / illa berörd och ställd av hur du Gabriella kan bortse från att ens besvara den? 🙄😕

  2. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Fina du <3 <3 så fruktansvärt.. 🙁 mitt hjärta gör ont.. Ja, forskningen behövs verkligen.. Ingen ska behöva gå igenom det där.. Beklagar sorgen enormt mycket.. Du är så stark. KÄRLEK och kram <3 <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss