Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mot Stockholm!

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Vi mår bra och igår hade vi en fullproppad dag. Däckade rätt tidigt tillsammans med barnen, haha! Fy så trötta vi var. Men vi fick allt gjort iallafall och det är ju huvudsaken. Och så hann vi ha besök av vänner och det var så mysigt och kul. En av mina vänner äger kafét Finas (som ligger i Avion här i Umeå) och hade med sig sååå mycket fika. Fick nästan panik över det då ALLT är såååå fantastiskt gott hos dom.. Så jag åt lite för mycket kan man säga. Hade världens sötchock efteråt men mmm så gott det var!

Idag ska jag åka till Stockholm och träffa Oral B som jag ska ha ett längre samarbete med. Känns väldigt spännande.

Stor kram. Hoppas att ni alla får en underbar dag!

Fixade lite fruktfat igår!

Vi pysslade på lite på övervåningen medan Jason höll på med sitt lego och Jolie sov.

Stunder som dessa kan jag leva på. Detta var nog bland det sötaste jag har varit med om. Storebror läser för lillasyster.

Hur gott fika!? Såååå himla himla himla lyxigt!

Kommentarer

 1. Martina

  Var är dom gråa gardinerna ifrån, är det sånna som ljuset går igenom? 😍 Älskar din blogg, följa den hur länge som helst ❤️

 2. Elin

  En fråga som inte har med inlägget att göra, hur många pyjamasar och bodys behöver man i dom minsta storlekarna (50, 56)? 😊

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Åh, så svår fråga. Så svårt att säga men har man tvättmaskin tillgänglig så är det inte allt för många. Vi hade säkert ett 20-tal och det behövdes enligt mig, haha! För det var mycket byta om.. Ett par gånger om dagen. KRAM <3

 3. Victoria

  Vad fin hylla. har tidigare bara sett ”bokdelen” som hylla men aldrig med förvaring under, smidigt! Var är den köpt? 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss