Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hennes rum

Tycker det börjar bli så mysigt inne hos Jolie  =) Barnen leker faktiskt allt mer på sina rum på övervåningen och det är kul! Har fått flytta upp massor med leksaker nu! Tidigare var dom ju bara i lekrummet på nedervåningen.

Kommentarer

  1. Sara

    så mysigt rum!! flyttar ÄNTLIGEN till hus nu i veckan efter att ha bott i våran lilla 2a med 2 två små barn och 2 vuxna. ska bli så kul att fixa till ordentliga barnrum. tack för inspo 🙂 kram

  2. Isabell

    Alltså wow! Vilket barnrum! Haha skulle kunna betala dig för att få hit dig och inreda våra pojkars. Håller precis på och fixa men tycker det är så svårt med alla mysiga detaljer som du lyckas hitta. Så varmt och mysigt men ändå lugnt. Jag klarar inte riktigt av ”typiska barnrum” med starka färger och blandat hit och dit. Precis så som dina bilder är ju helt perfekt! Passar både för lugn och ro men också för lek. Passande barndetaljer men ändå vackert att se på för ett vuxet öga. Du är så duktig!

    Jag måste fråga dig, ek/vita listen med små kaniner! Var finns den? Och blomman i fönstret?! Finaste jag sett! Vet du namnet på den?!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack 😀 vad snäll du är <3 blir superglad verkligen!!! 🙂 Men åh, det där med detaljer tar ju ett tag att få till så stressa inte över det <3 <3 åh jag minns faktiskt inte 🙁 blomman i fönstret är en rundblandskalathea, kram <3 ha en underbar kväll! 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish