Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

Fixar på övervåningen!

Här kommer vår senaste video där vi fixar på övervåningen =) Hoppas att ni gillar! Kram!

OBS: Videon är i ett samarbete med Desenio men att jag publicerar den här ingår inte i vårt samarbete. 

Kommentarer

  1. Linn

    Wow vad fint det blev!! 😍 måste fråga- var kommer gardinerna från? De ni har på övervåningen ❣️ Kram!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss