Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

Vår senaste video!

Kommentarer

 1. D

  Älskar era videos!!

  Har du något tips på hur man blir influencer? Jag tror jag hade velat jobba med det, jag tycker om att skriva och ta kort osv.😍 Jag har ibland gjort mitt instagram konto offentligt men så fort jag får massa följare som jag inte känner tycker jag det är obehagligt o blir snabbt privat igen. Kanske lite löjligt men tänk att det är Såå många människor som man inte känner som typ känner en själv.. eller förstår du hur jag menar? Att visa mitt barn o min man, mitt hem osv. Tycker det är lite läskigt o undrar om du någonsin känt så med?
  Haha Gud va skum kommentar men hoppas du förstår vad jag menar🤣

  1. gabriellajoss

   Men tack <3 Åh, jag tror att måste våga satsa ordentligt! Lägga ner mycket tid på bra texter, fina bilder.. Få bra relation till sina läsare, svara på deras kommentarer.. Försöka hålla en röd tråd på sina bilder… 🙂 <3 Ja, det känner jag varje dag 🙂 men det positiva väger över just nu så därför fortsätter jag 😉 kram <3

 2. Elin

  Man blir alltid så glad av era vloggar 😊 Ni är en så himla fin familj. Du o Fjodor verkar så gulliga mot varandra och barnen. Verkligen den mysigaste yt kanalen, man längtar alltid till nästa gång ni lägger upp en vlogg ❤️

 3. Rebecka

  Älskar era videor, så himla mysig familj! 🙂 undrar var din beiga ”teddyjacka” är ifrån som du hade i videon? Superfin.
  Ha en bra kväll, kram!

 4. Ida

  Hej, skriver absolut inte detta för att vara elak eller något sånt😊
  Men jag älskar verkligen era videos, men det är såå svårt att hänga med när ni pratar i munnen på varandra. De vore enklare att hänga med om tex bara du pratade (eller bara den som filmas pratar) eller om ni tex kom överens om att ”detta säger jag och detta säger du”, men helt underbart att du bjuder på lite videos igen😘

  1. gabriellajoss

   Haha vi babblar sådär hela tiden ;p och försöker filma i nuet! Så blir svårt att bestämma i förväg vad vi ska säga då vi verkligen filmar i stunden direkt från livet 😀 men tar såklart åt mig av kritiken <3 kram!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss