Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

God morgon!

Kikar in här och säger god morgon med vår senaste video. Hoppas att ni har haft en jättefin start på veckan. Vi hörs av senare idag. KRAM.

Kommentarer

  1. Emma

    Vad duktiga ni är. Och driftiga som orkar hålla på så sent på kvällarna. Har era barn alltid gillat att åka bil. Vår kille är 11 månader och han skriker från att man sätter fast honom i bilstolen tills man tar ut honom. Varit så sen han var 3 månader. Och det spelar ingen roll om det sitter någon bredvid, ibland kan babblarna fungera men bara en lite stund. Och han somnar bara om vi åker när det är dags för hans sovstund. Så jobbigt då vi helst undviker att åka bil, men ändå måste göra det en del då vi bor på landet. Och ska vi åka längre planerar vi alltid så vi åker när det är dags för honom att sova. Har du några tips?

    1. gabriellajoss

      Men tack <3 Jolie hatar det om hon inte sover. Så hon får se Babblarna eller så får jag hoppa bak och sitta med barnen och prata och sjunga. Då funkar det! 🙂 Förstår dig helt! Jason älskade att åka i bilen så har tyvärr inga bra tips 🙁 Men bra musik (barnsånger) i bilen har funkat okej för Jolie, kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss