Gabriella Joss Gabriella Joss
OkategoriseradeShopping

Är jag en riktig influenser nu? Fyra av mina senaste köp!

Köpte mig lite pampasgräs nu för ett par dagar sedan så känner mig verkligen som en riktig influenser nu, haha! Känns som att alla har sådana här i sitt hem. Ska dock försöka hitta en bättre vas till dom. Dessa var verkligen långa och stora. Vasen blev på tok för liten! Men jag gillar dom!

Har köpt dessa tallrikar nu i dagarna också. SÅ himla fina tycker jag. Och perfekta att äta yoghurt eller soppa i!

Har äntligen köpt denna mirakelprodukt som alla pratar så mycket om hela tiden. Har ni provat? Funkar det verkligen att ta bort fläckar med galltvål eller finns det vissa fläckar som den inte tar?

Ibland får man ju unna sig efter gymmet. Tyckte dock att det var sjuuukt dyrt med en sådan här för 30:- så lär inte köpa igen! Men den var sjukt god ändå.

Kommentarer

  1. JENNIFER

    Här brukar de där barerna kosta runt 20 kr, så kanske har med att göra vart du köpte dem? 🙂
    Rekommenderar caramel cashew och toffé…. mmmh! De enda barerna jag gillar!

  2. Aina

    Galltvål är riktigt bra! Gnuggar alltid på galltvål som första alternativ, låter det sitta kvar på plagget och slänger in det i maskinen ihop med de andra kläderna och vanligt tvättmedel. Toppar tvättmedlet med lite Vanish-pulver om det är svåra fläckar. Det som mot förmodan inte går bort då låter jag solen ta hand om – att lägga kläder med fläckar i direkt sol funkar alltid på de sista fläckarna! 🤗

  3. Johanna

    Galltvål tar bort i princip allt ja. Har gått bet på ketchup och banan men annars funkar den superbra. Förutom att gnugga in enligt instruktionerna kan man också finriva på rivjärn och ha i tvättmaskinen som för-tvättmedel vid kraftigt smutsad tvätt.

  4. Fyrbarnsmamma

    Galltvål funkar oftast bra, men jag föredrar flytande (betydligt lättare) och så blundar jag som vegetarian för vad den innehåller. Skönt med en naturlig produkt i alla fall.

  5. Kikki

    Galltvål är ett mirakel!

    Jag råkade tvätta en bläckpenna tillsammans med exets ljusblå jobbuniform och det var bläck överallt!

    Jag testade allt från diskmedel, sprit, handsprit till spolarvätska men inget hjälpte. Sedan testade jag med galltvål på fläckarna, in i tvättmaskinen och fläckarna försvann. 👍🏻

  6. Lisa

    Har tvålen och köpte den när jag fick barn, har tagit alla fläckar hitintills för oss i alla fall 🙂 Känns som den tar allt hahah
    Tack för en fin blogg, du är en inspiration <3

  7. Cissi

    Min mamma använde den och den fungerar jättebra. Själv vill jag inte använda den då den innehåller oxgalla 😏

  8. Maria

    Galltvål är oumbärligt tycker jag!!! Vi har haft det sedan dottern föddes (snart 4 år). Vi blöter fläcken med vatten och gnuggar tvålen på. Ska vi inte tvätta förrän dagen efter lägger vi bara plagget i korgen så. Så miljövänligt och milt med!

  9. Linnéa

    Alltså galltvål är ett måste i alla barnfamiljers hem! Den där galltvålen är det enda jag har testat som verkligen tar ALLT! Dock inte citrusfläckar som liksom gör fläckar av typ ”syran” eller vad man ska säga. Men den är verkligen grym! Ha en fin kväll! Kram 🌸

  10. Malin s

    Galltvål tar nästan bort alla fläckar. Den är helt suverän när man har småbarn som får fläckar av lite allt möjligt. Jag skulle inte klara mej utan den.

  11. Hanna W

    Galltvål är: 🙏🏻♥️ Tips är den flytande så man kan lägga kläderna i blöt- tar verkligen allt! 👍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish