Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mina hjärtan

Det finaste som finns är verkligen kärleken som dessa två har för varandra. Jag smälter varje gång Jason ska pussa, krama och klappa på sin syster. Blir så övertygad om att det finaste vi någonsin kommer att ha gett honom är hans syster. Jag hoppas och tror att dom alltid ska ha varandra att finna tröst, kärlek, stöd och styrka i. Och jag tror och hoppas också att vi ska kunna få fler syskon till barnen. Vill att dom ska vara många och alltid ha varandra oavsett vad.

Nej fy så jag älskar mina små.. Hjärtat värker verkligen av allt jag känner för dom. På riktigt.. <3

Kommentarer

  1. W

    Så himla fina ni är! Varje dag när jag läser din blogg (ja jag läser varje dag hehe) så hoppas jag på ett inlägg med rubriken ”jag är gravid igen” hahaha! Kram <3

  2. Emilia

    Men gud så stor Jolie har blivit!! Såg det verkligen nu på bilden där hon står i din famn. Galet att det gått så fort! De är så söta era barn!! 🙂 🙂 Kram på er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul!!! Ja, hon har blivit jättestor! <3 <3 helt galet verkligen 🙂 KRAM <3 tack för så fina ord!

  3. Malin

    Önskar också en stor familj. Trean kommer i september. 🙂
    Undrar om ni även kommer namnge eventuella syskon med bokstaven J som förstabokstav? Så kul hur man tänker kring namn. 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish