Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Insta story Q/A

Bad ju er att ställa lite frågor till mig på insta story nu innan helgen så här kommer lite frågor och svar! Hoppas att ni gillar, kram!

Har du fått tillbaka din mens efter graviditeten? 

Nej, det har jag inte fått! Men tror att den är på gång för har mer sexlust än någonsin, haha.. Var samma sak sist jag skulle få tillbaka den så kanske är samma denna gång =)

Hur ska man veta vad man vill göra resten av livet? Vad är din passion? 

Min passion i livet är helt klart min familj. Om man kan ha det som passion? Men ja, det är väl klart att man kan!? Jag är ingenting utan mina tre och vill aldrig vara utan dom. Dom är allt jag lever för och allt jag gör är för dom. Så jag jobbar för dom, kämpar för dom och vill utvecklas för dom. Just nu är min största passion i livet att vara MAMMA till mina små. Klart jag uppskattar att bara vara jag ibland och ta mig egentid för att träffa vänner eller träna men majoriteten av tiden vill jag spendera i deras närvaro.

Det är svårt att veta vad man vill göra. Det jag vet är iallafall att jag vill ha min familj och skapa ett fantastiskt liv ihop med dom. Att vi ska få njuta av varandra, leva tillsammans och ta tillvara på allt det fina. Huvudmålet är just det. Och allt annat runt omkring är bara en bonus. Klart att jag vet att jag vill plugga och investera i mig själv på flera vis men försöker att inte se någon press i det. Måste man bestämma sig? Kan man inte bara låta livet ha sin gång och visa var man ska hamna? Man hinner nog ändra sig flera gånger om och vilja testa nya saker också. Tror inte man måste ha ett specifikt kall i livet och köra på det stenhårt så länge man lever. Man hinner nog gå flera olika vägar.

Vad äter ni till frukost? 

Jag är en riktig periodare när det kommer till frulle. Just nu äter vi havregröt med blåbär, äppelmos, mjölk och kanel. För några veckor sedan åt vi alltid äggröra med majskaka, ost och grönsaker. Så det varierar sig men vi äter ofta samma under en längre period för att sedan byta till något annat.

Hur mår barnen?

Barnen mår jättebra. Jason har ju precis börjat föris och älskar det! Jolie har börjat springa runt jättefort, säger massor med ord, förstår jättemycket. Barnen leker allt mer ihop också och det är fantastiskt för mig som förälder att se. Så roligt att dom hittar varandra allt mer och hamnar mer och mer på samma leknivå.

Vad gick du och F för linje på gymnasiet? 

Vi gick på Waldorf. Natur/estet båda två =)

Tips på frukost/mellis till en liten? 

Kokt ägg, majskaka/rån med smör och ost, mosad avokado, frukt, bär, yoghurt med flingor, macka med olika pålägg, gröt med äppelmos, bönor av alla dess slag (Jolie älskar just bönor!)

Känner du dig mer priviligerad än andra i din ålder? Ekonomiskt, etniskt osv?

Svår fråga.. Vi har ju jobbat stenhårt för det vi har, jag och F. Har aldrig fått en krona av någon annan, knappt fått någon hjälp  med något.. Det har varit sjukt tufft i perioder men vi har kämpat tillsammans sedan vi blev tillsammans och sedan vi flyttade ihop (2012). Vi har gjort vårt bästa för att få ihop allt och det är tack vare OSS vi är där vi är idag. Jag vet att vi har det bättre ställt ekonomiskt än många i vår ålder men vi har bara oss själva att tacka för det. Så ingen av oss är födda med bättre möjligheter än någon annan här i Sverige direkt. Men klart jag är priviligerad på många sätt i det stora hela. Det tycker jag att många är och framförallt vi som bor här i Sverige. Vi har det väldigt bra jämfört med många andra i andra länder.

Hur tänker ni fixa er trädgård? Har ni sått gräs? Ska ni ha rabatter osv? 

Vi ska rulla gräs om vi har råd! Annars ska vi så eller så kör vi en mellanlösning där vi sår på hela tomten men rullar precis bakom altanen så att man kan vara där redan i sommar. Vill ha gungor och studsmatta till barnen. Vill ha en klättring grön växt över hela vår pergola och vill plantera pioner och rosor. Vi ska ha äppelträd, vinbärsbuskar och lite annat smått och gott. Ser mycket fram emot det.

Nästa barn – vill du ha en pojke eller flicka? Vet att varje barn är en gåva men man måste ju få önska lite.. 

Åh, det spelar genuint ingen roll alls eftersom att jag redan har en av varje. Hade jag haft två pojkar hade jag nog önskat en flicka och tvärtom. Men nu spelar det ingen roll alls. Får vi ett till barn tror jag att det blir en pojke.

Här var jag gravid med lilla Jolie i magen och fotade ett samarbete för Polarn O. Pyret ihop med fotograf Sandra Rogers.

Kommentarer

  1. Emma

    Nu är man ju jättenyfiken om du är gravid eller inte?😀 efter det du skrev för nån dag sen att du misstänkte det. Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Har inte fått ett positivt test men ska göra ett nytt på morgonen. Gjorde mitt på dagen för kunde inte hålla mig ;P kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish