Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

Vad visade testet?

Jag köpte ju ett tvåpack med tester och det ena blev det något fel på! Kontrollrutan fick aldrig något streck alls. Det andra testet var negativt. Dock så litar jag inte riktigt på svaret då jag tog det på eftermiddagen + att det inte är digitalt. Så jag ska göra ett nytt nu i helgen på morgonen istället.

Kommentarer

 1. Patricia

  Min mens är sen i två veckor nu. Tog ett test men visade negativt. Min brukar komma mellan 27-28 dagar, ska man söka upp vården?

 2. Johanna

  Hej! hur går det? Inget plus ännu?
  Min mens är 12dagar sen och varje gravtest jag tar är negativt.. jag blir väldigt frustrerad. Känns tillåmed att magen växer och känns spänd, svårt att förklara känslan. Med min första kände jag på mig att var gravid men denna känsla känns annorlunda och ingen mens kommer.. så jobbig känsla. Lycka till! <3

  1. gabriellajoss

   Nej inget plus!! Testade idag men negativt!! Kanske är mensen som är på gång för mig!? <3 åååh vad jobbig.. Så spännande ju!! <3 hoppas du plussar snart, kram <3

 3. Caroline

  Vad spännande!Med min första plussade jag direkt men med andra hände de inte förrän i vecka 7. Så om allt går bra nu får vi en liten bebis i september.

 4. Emelie

  Jag plussade inte före vecka 8! Jag litade inte heller på de där första testen jag tig 😃 Jag har två barn sedan tidigare också Lina (okt 2015) och Oscar (aug 2017) + förhoppningsvis om allt går bra en liten igen nu nov 2019 ❤️❤️

 5. Sara

  Båda gånger jag varit gravid har jg först fått flera tester där resultatet varit ”ogiltigt”, att det blivit något fel med testet! Har alltid fått ta flera ett par gånger innan det visat positivt 🙂

 6. Elin

  Vad spännande! Jag har alltid haft på känn när jag varit gravid även om jag ofta plussat sent. Håller tummarna 💜

 7. Helena - Vägen till ett plus ➕

  Jag plussade i söndags på icke morgonurin, fyra dagar efter beräknad mens. Mitt livs bästa vecka. Sen miste jag det igår. Eller dem, snarare (?) Blod och klumpar först. Sedan blod och klumpar igen efter 24 timmar och poff alla symtom försvann. Nu är allting stilla. Tyst. Jag försöker igen. Jag reser mig igen. Det gick. Och det är världens bästa känsla i allt det här som river och gör ont. Jag kan fortfarande bli gravid. Så fruktansvärt skönt att veta.

 8. Sandra

  Med mitt första barn visa det ej positivt förrän 3 testet så det han gå några veckor. Med de andra har det visat så fort😊knepigt… hoppas på positivt för er👍🏼

 9. Sandrs

  För mig var det tvärtom. Mitt morgonkiss var för klart och utspätt för det va för stor mängd. Drack inget i 3-4 h mot kvällen och det visade svagt positivt då kisset va koncentrerat 😊 lycka till!!!

 10. Mamma18

  Önskar er stort lycka till. Jag plussade inte fören 10 dagar utebliven mens. Alla andra test innan dess va negativa fast att jag kände att något hände i min kropp samt att man typ blir knäpp i huvudet då man vill så mkt, haha. Så nu väntar vi vårt andra barn vilket känns fantastiskt (är dock bara i v,8). Håller tummar å tår för er. Ta hand om er, kramar i massor

  1. gabriellajoss

   Men tusen tack <3 ja, det är sååå olika det där! STOOOORT GRATTIS!! Så underbart <3 <3 Kram fina du och ta hand om dig med <3

 11. Sofia

  Har varit gravid 4 ggr (varav 2 missfall), min första graviditet testade jag 2 ggr i veckan med alla möjliga tester från det att mensen var en vecka sen, fick bara neegativa test fram till jag gick till ungdomsmottagningen. Då plussa jag direkt, va i vecka 9+3! Andra graviditeten plussade jag 8+3 trots att fostret drog i vecka 5+något & jag testade mig varje vecka. Tredje graviditeten plussade jag på dagen mensen var beräknad men fick missfall 10 dagar senare. Fjärde graviditeten plussade jag i vecka 13, också trots test varje vecka 🤣 jag litar INTE på negativa gravtest haha!

 12. Sophia

  Haha, vi lever samma liv känns det som 😂. Mina var med negativa, men tror inte på det. Känns som något helt annat. Lycka till och hoppas på det bästa 💕

  1. gabriellajoss

   Haha men ellerhur!! 😉 <3 uppdatera mig hur det går! F är helt säker på att jag är gravid och det gör ju mig ännu mer övertygad med tanke på alla förändringar i kroppen <3 kram! 🙂 detsamma fina <3

   1. Sophia

    Haha, det är min man med övertygad om att jag är. Idag har jag haft världens huvudvärk som jag hade i början av den förra graviditeten 🙈💕

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss