Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Glad påsk fina vänner!

Lite sent att skriva det nu kanske men har haft ett par bloggfria dagar! Förutom inlägget igår då.. Hur mår ni? Vi mår jättebra och har blivit så bortskämda med fint väder denna helg. Eller ja, igår regnade det! Men annars så. Man blir så glad och peppad när det är härligt ute. Hoppas att sommaren blir varm och solig!

Har ni haft en fin påsk? Vad har ni hittat på? Vi har mest hängt hemma och haft lite besök. Idag kommer en vän och hennes barn förbi och vi ska slänga ihop lite fika tillsammans, babbla och leka med barnen. F kommer nog att passa på att låsa in sig i något rum och plugga, plugga, plugga,  haha =)

Önskar er en härlig dag! Största kramen!

Vi har haft vänner över på brunch och så hann barnen cykla lite ute, leka massor, söka ägg som vi hade gömt hemma med hjälp av en karta. Så mysig dag!

Var på gymmet och fick sms av F att dom hade kommit med bilen och stod utanför för att hämta mig när jag var klar. Jolie var så mammig och närhetssökande så blev massor med gos på parkeringen innan vi begav oss hemåt! 

På vägen hem så såg vi dessa sötnosar! =)

Har blivit mycket promenader i det fina vädret. Både jag och F älskar att promenera! Så härligt. Tror vi kommer bli sådana där pensionärer som tar en tvåtimmars promenad per dag i framtiden. Vi är ju typ så redan nu men tyvärr så blir det ju inte av varje dag då vi har annat för oss + barnen som inte är lika sugna på långpromenader, haha.

Amningspaus!

Vackraste killen jag vet!

Har bott i träningstights denna helg!

Hålla hand med mamma. Jolie har på sig Jasons gamla jacka från Polarn. Fortfarande lite stor men hon är så gullig i den! Passar nog perfekt till slutet av året när det blir kyligt ute.

Barnen fick bli påskhäxor. Dom älskade det!

Tacos kan man ju alltid äta! Blev faktiskt ingen påskmat för oss i år. Nästa år kanske!

Igår handlade vi lite och sedan drog jag till gymmet! Börjar faktiskt känna mig allt starkare efter varje pass. Märks att träningen ger resultat och så blir jag så positiv och peppad av det. Har beställt nya träningskläder som bör landa här hemma snart – vem blir inte motiverad av det!? Tyckte jag var värd det nu när jag har hållit igång konstant sedan innan jul.

Min bror var här igår och han och Jason badade massor. Och så gjorde vi egen pizza. Jag och F åt pizza på bovetebotten med ajvar som sås och barnen och min bror fick på vanligt mjöl med ketchup + crème fraich sås. Det är den godaste tomatsåsen till pizza jag vet! Prova!! Ja ja.. Blev supergott iallafall och vi hade en så mysig stund tillsammans. Och så blev det glass till efterrätt. Hade köpt en från barebells som hette “salted caramel” som var helt okej med lite jordgubbar och grädde

Kommentarer

  1. S:et

    Jag tycker att Jason och din bror är sjukt lika! Känns typ som att Jason kommer se ut precis som din bror när han blir stor. Men barns utseende ändrar sig ju så mycket hela tiden 🙂 så häftigt med släktskap och hur barn kan bli så lika andra i släkten under perioder. Min syster var sjukt lik min pappas kusin när hon var liten, det är ju väldigt avlägset ändå.

  2. Hanna

    Kan du inte görs ett inlägg över din träning nu när du kommit igång så bra,har just blivit tvåbarnsmamma och längtar till att komma igång igen men samtidigt så saknar jag inspirationen…de där första veckorna,innan det känns “enkelt och skönt”, är ju så jobbiga🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss