Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Smoothie med kardemumma och bär

Jag har bara höftat ingredienser men det jag har i är: 

– Naturell yoghurt

– Banan

– Frysta blåbär

– Frysta hallon

– Lite kardemumma

– Lite acaipulver

– Lite agavesirap

Mixade ihop allt och det blev såå gott. Barnen älskade det!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss