Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Den bästa boxen jag vet!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Glossybox

Jag är såååå glad över detta samarbete med Glossybox. Jag började prenumerera första gången i tidiga tonåren och minns att det var som julafton varje gång jag fick hämta ut boxen hos mitt postombud.

Är ni sugna på att prova Glossybox? Läs detta inlägg för att få veta mer och längst ner hittar ni dessutom en superbra rabattkod!

Jag är en sådan där person som är rätt feg och bekväm av mig när det kommer till skönhet? Känner du igen dig? I så fall är ju Glossybox PERFEKT för dig – precis som det är för mig. Man får skönhet levererat hem varje månad, alltid minst fem produkter till högre värde än vad man betalar för och på så vis kan man ju finna mängder med nya favoriter. Älskar att man får testa nytt och samtidigt varva med en mix av klassiska och nya. spännande varumärken. Drömmen ju! Och om du är tvärtom från mig och älskar att variera dig så är ju boxen perfekt även för dig. Med andra ord – Glossybox passar ALLA!

Månadens tema (nu i april) heter Modern Day Beauty och boxen är fullproppad med ekologiska, naturliga och innovativa produkter.

Läs mer och se mer av Glossybox genom att klicka här!

Jag ÄÄÄÄLSKAR denna ansiktsskrubb från -417! Det är en fantastisk 3 i 1 produkt! Man blir len som en babyrumpa i ansiktet och känner sig så ren och fräsch. Ni måste prova. Älskar verkligen att den tar bort allt smink och samtidigt exfolierar och rengör huden på djupet. Gelén innehåller växtextrakt och kommer från Döda havet och naturliga mikro-peelingkorn från luffa.

Bryngelén från Beautaniq Beauty (ett växtbaserat märke) överraskade mig också positivt. Hade aldrig provat bryngelé förut men kommer nog börja använda det dagligen nu. Så skönt att kunna forma brynen precis som man vill, Dessutom blir dom mer fylliga.

Med koden GABRIELLAGB får ni just nu 20% rabatt på alla nya prenumerationer under HELA april! HUR BRA!? Ordinarie pris är 159:-/månaden. Beställ din egna box HÄR

Inlägget är i ett annonssamarbete med Glossybox

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish