Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag och det stora beslutet är taget

Hej fina <3

Hoppas allt är bra med er. Vi mår toppen!

Igår hade vi besök av dom som ska fixa vår tomt och dom kör igång redan nästa vecka mest troligt. SÅ peppad. Vi har gjort det stora beslutet nu och vi ska RULLA gräs och inte så. Minns ni att jag var så kluven kring det? Så gräset har vi också beställt och det ÄR dyrt men det känns värt det. Så har barnen en gräsmatta att leka på med en gång och vi slipper fundera kring allt ogräs som kan tillkomma när man sår + att barnen förmodligen hade sprungit där dom inte fick och förstört den, haha.. Så det blir lika bra att göra såhär. Vi ska jämna till tomten, lägga ut grus och fördela ut jord. Tror dom kommer att jobba på hos oss i kanske två dagar och sedan ska gräset ut!! Tomten kommer att gå från.. skithög (!!) till perfektion! Sedan ska vi lägga ut plattor och fixa lite annat smått och gott men det är det ingen stress med.

Ett annat beslut vi har gjort är att vi ska ha carporten på andra sidan huset än vad vi tänkte från början. Vi har en ”dö-yta” på vår tomt bakom huset på ena sidan och vi har hela tiden tänkt att området är för litet för att ha carport/garage på.. Men F mätte upp och vi insåg att vi visst kan ha det där! Så det får bli så =) Annars hade det området gått helt till spillo då vi ändå aldrig hade varit där och då det bara är morgonsol på den sidan typ.. Så nu kommer  vi istället att ha en stooooor gräsmatta som är helt fri från något alls på andra sidan med bästa solläget dessutom. Så glad över vårt beslut!! Och så glad att vi inte genomförde våra planer direkt enligt vårt första bygglov. Där skulle vi ha en enkel carport precis vid huset på typ det stället vi tycker vore det SÄMSTA stället idag, haha.. Tur att vi väntade lite med det. Ibland är det bra att bo in sig lite. Ja ja.. Känns ju bra att få typ 700-800 kvm fria med bara gräs så att vi kan bygga ut huset, skaffa ett attefallshus i framtiden, bygga större altan, skaffa pool eller vad som helst =)

NU: Lashlift och lunch med min fina Josefin som fyller år idag!

Ha en underbar dag mina bästa!! KRAM.

Igår hade jag en seg dag på gymmet men det gick ändå till slut. Bara jag kommer dit så kör jag ju trots att det kanske går mer/mindre bra varje gång. Blev lite mage och ben iallafall. Kom hem till dessa två och vi hängde ute och åt bär =) F och Jolie märkte att våra vinbärsbuskar (som vi trodde var döda) faktiskt lever!! Hurra! Dom ska planteras om på gården istället i år.

Blev en smoothie på blåbär, hallon, banan, acai och osötad mandelmjölk. Så got.

Fick hem vår första hjärtebarnstidning. Vi har försäkrat Jolie nu och gick i samband med det med i hjärtebarnsfonden. Läs mer om det där med Jolie och försäkring här.  Vi har iallafall fått försäkring nu men det innefattade att vi var tvungna att gå med i hjärtebarnsfonden (vilket är jättebra såklart) + att försäkringen är dyrare än en vanlig + att den inte täcker hennes hjärtfel alls utan bara allt annat.

Jason kom hem från föris och barnen lekte ute en stund och sedan blev det ett bad och mys framför en film.

Våra små älskar att vara i vatten!! =) Gillar era barn också det?

Sedan somnade dom nära varandra som vanligt. Dom är så mysiga. Jag och F ropar alltid på varandra när vi är i sovrummet och ba ”ååååh kolla på dom” ”ååååh vad gulligt dom ligger nu” ”åååh hör du hur dom snarkar likadant”, hahaha.. =)

Kommentarer

  1. Maria

    Undrar hur stort tomt ni har? Funderar också på om vi ska så eller rulla gräs. Men det verkar som att rullad gräsmatta måste stå ett tag utan att man går på den? Funderar lite över hur det kommer funka med två barn.. samtidigt skönt att ha det fixat så snabbt!

  2. sara

    Härligt att få tomten fixad. Kan tänka mig att det blir rätt mycket smuts som dras in med barnen. Vi har fyllt ut några ojämna partier med jord och ska så gräs. Att hålla barn och hundar från att springa i det är ju näst intill omöjligt, så bra drag av er att rulla ut, så slipper ni väntan också! Ett hus blir så mycket större sommarhalvåret när man har en härlig trädgård.
    Ha en fin dag ❤️

  3. Kristin Rohden

    Vi rullade också ut gräs och vi har finaste gräsmattan idag. Även om det är dyrt så var det så värt det, speciellt när man har barn som man vill ska kunna vara på den! 😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish