Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

En försenad påskvlogg

Denna video är annorlunda! Det är nämligen INTE jag som har klippt den utan har tagit hjälp av ett proffs!! Så berätta gärna vad ni tycker. Gillar ni denna typ av klippning mer eller var det bättre när jag klippte själv? Stor kram!

Kommentarer

 1. Sara

  Tycker det är MYCKET bättre när du själv klipper!!! 💕 Ska jag vara ärlig så tyckte jag det blev för hoppigt med klippningen, stressigt med så mycket musik, och för mycket texter som hoppade upp konstant.. eran vanliga mysiga känsla över vloggarna försvann på en gång 😌 Fortsätt göra dem själv!! 🙏🏼💗

 2. Ida

  Jag tycker att redigeringen är bra, den som har gjort det är helt klart duktig, men jag gillar ändå din redigering du hade innan bättre. Anledningen är att den här redigeringen inte sticker ut, den blir en i mängden och efterliknar det alla andra youtubers redan gör. Jag gillade din redigering bättre då den är mer avslappnad. Jag ser på dina videos för att det gör mig glad och avslappnad, det blev jag inte nu tyvärr. Plus dock på textningen när Jason pratade, det är så svårt ibland och veta vad andras barn säger tycker jag, så det kan vara något att fortsätta med! Och kul med skämtet där i slutet!

 3. Kikki

  Jag ska försöka uttrycka mig på ett så vänligt sätt jag kan, men jag var tvungen att stänga av klippet efter 1,5-2 minuter.

  Dina egna redigeringar är så mycket bättre och mycket behagligare att titta på.
  Dina videos får mig ofta att glömma min egna (väldigt tuffa) verklighet för en stund och bara njuta av vilken fin familj ni är. Detta tog bort det.

  Så, jag hoppas att du antingen väljer att göra det själv hädanefter också eller kanske försöker hitta någon annan.

  Absolut inget ont mot personen som klippt denna video, hen är säkert jätteduktig men jag känner inte att den genuina, vackra känsla ni utstrålar riktigt kom fram här.

  Fortsatt trevlig helg! ❤️

 4. Sara

  Håller med de andra kommentarerna här. Men några saker tyckte jag var positivt. Att det var textat när Jason pratade, alltid svårt att förstå andras barn som man inte brukar träffa. Och att det var lite kortare klipp när ni busade med barnen. Visserligen lite för korta istället, men där brukar jag ofta spola fram när jag tittar på era vloggar annars för att det blir lite långrandigt med bus/lek med barnen.

 5. Sara

  Det fanns både positivt och förbättringsområden.. Nu kanske behöver hitta ert sätt att jobba ihop bara. Förstår om det underlättar. Men jag håller med om många innan. Det kändes som att Ni försvann i en massa textppläggningar. Och lite väl copy paste från Bianca, Alice Stenlöf och Dasha. Tycker den typen av videos är snygga och kul att kolla på, men det blev för mkt och det dränkte er. Så fortsätt gärna med en professionell redigerare om det hjälper din vardag men få in mer av er känsla så blir det super!! Kul att ni börjar få snurr på er youtube kanal oxå.

 6. Matilda

  Lite annorlunda mot era vanliga vloggar, men jag tror man vänjer sig! Kul ändå att det ”händer” lite. 🙂 Förstår om det är skönt att ha någon som klipper eftersom det tar tid. Tyckte det funkade! Som sagt, tror bara man får vänja sig med ett nytt format:) Kram

 7. Josefin

  Det var mycket bättre när du själv klippte! Kändes inte alls lika personligt i denna video som det annars är! Ni är en sån härlig familj! Kram till er 😊

 8. L

  Bättre när du klippte själv. Känns mer personligt så. Nu känns det som att ni försvinner i musiken och ibland är det svårt att höra er.

 9. Elin

  Tycker bättre om när du klipper själv 🙂 Detta kändes inte riktigt som ni. Blev lite för mycket text och grejer vilket mest gjorde det rörigt och lite opersonligt 🙂

 10. H

  Gillar bättre som det var innan! Denna vlogg var så himla kort o sen föredrar jag när det inte är massa ljudeffekter när barnen ramlar o texter, emojis etc…. tycker inte den grejen är rolig alls vet att margaux har mycket sånt o tycker som sagt det blir too much! Men som många säger ni är dessutom en såå lugn familj så tycker verkligen inte det passar tempot på era vloggar att ha såna effekter! Däremot gillade jag musiken i denna då det i dina tidigare vloggar alltid är typ samma standard-ljudslinga som man ju hunnit tröttna på haha. Det var fint i början m lite lugn musik etc. Gillar er keep up the Good work <3

 11. Nathalie

  Jag tycker inte alls att vloggen var så dålig som många andra har kommenterat. Tyckte den var bra överlag, det enda jag inte tyckte om är illustrationen i slutet på er. Men det är en smaksak. Annars tyckte jag textningen faktiskt var väldigt bra och klippningen var inget fel på heller, lite snabba övergångar ibland men verkligen ingen dålig vlogg! Tack för en mysig vlogg! Kram

 12. E

  Inget illa menat över huvud taget mot personen som redigerade videon men den stilen passade verkligen inte er. Känns inte alls som ni & kunde tyvärr knappt se klart 🙁

 13. Linnea

  Håller med resterande! Alldeles för mycket korta klipp, texter inzoomning smilys m.m. Känns som personen försökt FÖR mycket… blev typ stressad av att kolla på videon.

 14. Maria

  Sypermysig vlogg, men måste tyvärr hålla med de övriga kommentarerna angående redigeringen på videon. Det kändes inte riktigt som att den förmedlade ”er” utan upplevdes mest rörig. Musik spelades i klipp där det inte var nödvändigt och glömdes helt bort i andra. Text och textbubblor i överflöd samtidigt som mycket in/ut-zoomningar skapade tyvärr en mycket rörig video. Tycker verkligen att det blir bättre när ni redigerar själva, trots allt vill vi nog alla se ER och er fina familj och tittar inte på vloggarna för överflödiga effekter <3

 15. Angi

  Vill också ge lite återkoppling då jag ändå tycker att en del ändå var bra med redigeringen, jag tyckte att vissa textinslag och så ändå var roliga haha (det blev dock lite väl mycket ibland – less is more) men jag håller med kommentaren om att den här typen av redigering inte passar den stilen/känslan ni brukar förmedla. Ni brukar ha en sådan personlig känsla i era videos som förlorades något när allt blev så speedat och klippt. Jag hade dock gillat att vissa förbättringar fanns kvar (såsom lite snabbare tempo till och från samt vissa roliga textinslag någon gång, exempelvis).

 16. Josefine

  Menar inget illa mot personen som klippt den men gillar bättre din egen redigering… det kändes lite för tillgjort nu och timing med texter och det roliga var inte heller toppen. Men som sagt menar inget illa. Älskar dina vloggar osv, du gör det sååå bra själv! Hade önskat ni kunde lägga upp lite mer på youtube men förstår att det är svårt att hinna! Ni är ju en sån mysig familj. Hoppas ni får en bra helg! kram <3

 17. Sandra

  Håller med tidigare här. Kändes nästan förlöjligande med den där extra texten eller ”kommentarerna” som dök upp. Inte alls den bilden jag fått av er innan. Förstår att de tar mycket tid att göra själv men tror nog ni kan hitta någon mer i er stil om det är något ni vill leja bort😊

 18. Lovisa

  Inget ont alls mot personen som klippte (vill bara ge feedback!!), men det kändes som att det blev lite av en mismatch. Tycker inte att just den redigeringsstilen passar den personlighet jag sett från era videos tidigare, gillar det lugna tempot när ni bara är er själva. Nu blev det ganska off med klippningen och timingen på ”det roliga” var inte hundra alltså. Förstår att det är svårt att klippa någon annans video, fick bara känslan att ni försvann lite i den redigeringen. Kram på er!

 19. Isabelle

  Tycker det var bättre när du klippte själv! Detta kändes mest märkligt med alla textinslag tycker jag 🙂 Du gör det så bra!!

 20. Sara

  Tycker det var bättre när du klippte själv, kändes rörigt nu och lite knasigt med all text som ploppar upp, som om allt ska vara komiskt och ”kul”. Ni är mysiga att kolla på utan massa extragrejer enligt mig. 🤗

 21. Maria👑

  Hej!!
  Tycker det va bättre när du själv klippte,det är väldigt amatörmässigt. Det är som en komedi video 😕😕 Kram fina

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss