Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tips!

Inlägget är i ett samarbete med Handmade by Anna

Vill tipsa er om fina Anna som gör lashlift, naglar och lite annat smått och gott här i Umeå! Hon är SÅ duktig och jag har gjort naglar hos henne tidigare också. Jag och min vän var ju hos henne igår och gjorde lashlift och blev så otroligt nöjda. Tyvärr har före/efter-bilderna jag hade på mig själv försvunnit från min telefon av någon anledning men jag ska försöka gräva fram dom om det går.. Den har slut på minne och strular rätt mycket nu! Men ni kan se före/efter-bilder på hennes instagramkonto @handmade.byanna. Hon är GRYM!

Anna sitter på Salong Vos i Umeå och det är verkligen så mysigt där! Stort tips! Kika in hos Anna HÄR eller boka tid HÄR.

Kommentarer

  1. Ingela

    Vad använder du för lim till dina fransar? Och har du några tips om hur man lättast får dem på plats, och gärna rätt sån?
    Tycker det är så svårt att de var de ska sitta och om jag väl lyckas så sitter de inte.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Från DUO! Det blå! 🙂 nej, träna och träna och träna så går det allt snabbare och blir allt finare. Jag har hållit på med fransar i två år nu och det tar mig 30 sekunder att sätta på dom typ ;p så smidigt <3 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish