Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Hej fina <3

Vi har haft en fin helg. Hoppas att ni med har haft det? Vi har tankat energi mitt i kaoset med två små och tusen projekt att göra. Altanen har vi sopat och spolat av med vatten, vi har tvättat upp alla barnens uteleksaker ordentligt, städat förrådet, tvättat och fixat massor med smått hemma som vanligt. Tycker att det är skönt att få bort sådant som bara ligger och få bocka av det på checklistan. Nu längtar vi MASSOR efter en fin tomt och gräsmatta och det är ju max två veckor bort så snart kan vi skaffa oss en studsmatta och bara njuta av att inte dra in 40 liter sand varje gång man ska ta av sig skorna i hallen, haha.. Lycka!

Ja ja.. Annars är det en tung vecka. Ska skriva mer om det ikväll. Har en sådan oro i hela kroppen och mår inte alls bra. Men ska försöka göra det bästa av dessa dagar ändå och imorgon så får vi besök av Katya som ska stanna här i två dagar och fota oss. Kommer att bli så fint och det är verkligen på tiden att vi får nya bilder till bland annat min header här på bloggen.

Önskar er en underbar och inspirerande start på veckan. Stor kram!

Vi har hängt på blomaffärer i omgångar i helgen. Barnen älskar det och vi med! Jason tycker att det är så spännande med alla tomater och allt annat som man kan hitta, haha =) Vi besökte blomaffärer en gång i lördags och även en gång under gårdagen.

Kom hem med lite smått (frågade vad som var mest lättskött, haha!) och planterade tillsammans. Båda våra små tyckte att det var så otroligt kul. Jolie som är så liten imponerade och förstod precis vad som skulle göras. Så roligt.

I helgen har vi också ätit tortillapizza. Så gott och går så snabbt. Tortillabröd, ajvar, valfria pålägg, ost och oregano.. Mmm!

Blivit en del glass också! Men det får man ju äta när det är helg och solen skiner? Man får verkligen sommarkänslor!

Igår så var det jag som tog dansen med Jason. Det är första gången jag gör det denna termin då det har blivit lite hans och Fs grej tillsammans. Men gud så roligt det var och som han har utvecklats från förra terminen. Så stolt över honom! Och han var så stolt över att få visa mig allt dom gjorde och allt han kunde. Min fina älskling.

Sedan mötte dessa två upp oss efteråt!

Barnen ville absolut lukta på blommorna utanför danslokalerna innan vi åkte hemåt.

(REKLAM FÖR Newbie Print!) I helgen har jag också publicerat ett samarbete på instagram som faktiskt går till något fantastiskt fint. Newbie Print (du kommer till hemsidan här) stöttar Hjärtebarnfonden (som ligger mig så varmt om hjärtat!), Lilla barnets fond och Barncancerfonden. Så köp era posters där och föreviga era barn och bidra till något FINT och viktigt!! <3 Med koden Gabriella15 så får du också rabatt. Jag har inte fått betalt för att lyfta detta på bloggen (bara på instagram) men vill ändå göra det just för att dom bidrar till en så viktig sak i samband med sin försäljning

Min bonuspappa var här igår och då åt vi glass och jordgubbar och umgicks i ett par timmar. Jättetrevligt!

Kommentarer

 1. Isabelle

  Hej Gabriella!
  Först och främst så bra blogg, ni är verkligen så starka som klarar allt 😔❤
  Fastnade för dina svarta byxor du hade på dig, var har du köpt dem 😍 de är underbara och för mig som är kort… 160… så vore de perfekta 😄❤

 2. Linnéa

  Så mysigt med växter! Mynta sprider sig verkligen som ogräs om man planterar i tex en rabatt, så ett tips är att sätta dom i en kruka utan hål i och gräva ned den i rabatten, annars finns det en risk att hels trädgården blir ett mynta-fält😅 (vilket dock kan vara bra om man vill dricka mycket mojitos eller göra måånga goda fruktsallader) 😅

 3. Aria

  Hur lyckas du göra så många saker varje dag? Har du tid för dig själv? Jag beundrar dig så mycket. Jag har ett barn och jag känner mig väldigt trött hela tiden.

  1. gabriellajoss

   Ja, jag får tid när jag behöver i och med att både jag och F är hemma. Vi försöker att dela upp tiden och ge varandra utrymme för det man behöver. Har tur att det är så! Men förstår dig HELT och det är normalt att känna så!! <3 <3 kram fina du (och sätt inte för hög press på dig själv, att ta hand om ett barn är ett heltidsjobb!!) <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss