Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

När man blir så trött..

..Fy vad less jag är! Vi stod helt stilla på en parkeringsplats på COOP och en tant kör RAKT in i vår bildörr. Vi ska sälja bilen nästa vecka och hämta ut vår nya! Och den gamla behöver vara hel och fin för att vi ska kunna få ut mellanskillnaden i vårt nya billån.. Nej, fy så trött jag blir! Nu är det stress och att försöka få ordning på allt detta med försäkringsbolagen. Skadebesiktningen är iallafall gjord så nu hoppas vi att vårt försäkringsbolag snart får in uppgifter från hennes så att vi kan boka tid hos verkstaden för att laga bilen. Såååå tråkigt och sååå typiskt. Ni kan ju gissa hur många gånger jag har tänkt ”varför åkte vi ens till Coop den dagen!?”, haha.. =) Tur att ingen blev skadad iallafall!

Bjuder på tre lite glada bilder för att avsluta inlägget med lite positivitet iallafall! Två från när jag och Jason blåste såpbubblor och en på lekande små älsklingar.

Kommentarer

 1. Amanda

  Har följt din blogg under några år nu, började eftersom vi båda var gravida med våra första barn 2015. Fantastiskt roligt att följa er vardag, nu mer era två barn och vi har tre. Tycker att du är en bra förebild – företagsam och arbetsam. Vi gör vårat bästa för att uppfostra vår dotter till att bli en fin och stark individ.-hoppas att hon i framtiden växer upp och blir
  en fin ung kvinna – precis som du verkar vara!

  1. gabriellajoss

   Wow så fina ord!! Blir så otroligt glad och berörd av det du skriver. TACK snälla du! Du gjorde min kväll!! <3 Skickar största kramen till dig 🙂 och wow, tre barn sedan 2015!! Så underbart för dig. Vilken dröm (men förstår såklart också att det är mycket jobb!) KRAM IGEN!

 2. S

  Gulligt att Jason är lite rödlätt, syntes så tydligt på bilderna i detta inlägg, du nämnde väl att F är det också va? <3

  1. gabriellajoss

   Tycker inte det syns så mycket i verkliga livet 🙂 tror det är jag som dragit upp mättnaden på bilden lite mycket kanske 😀 men ja, han kanske är lite det, kram <3

 3. Jessica

  Ska ni sälja bilen privat eller lämna den i inbyte? När vi köpte vår nuvarande bil blev den gamla påkörd dagen innan, men firman där vi köpte den nya/lämnade in den gamla fixade allt med både skada och försäkringsbolag. Så himla skönt! Vi bara lämnade in den inte så fina buckliga bilen och fick ut den summa vi kommit överens om vid värderingen och bilfirman skötte resten. Hoppas allt flyter på smidigt för er så ni slipper stressen!

   1. Jessica

    Kolla med dem! Vi behövde inte kontakta vårt försäkringsbolag ens utan bilfirman skötte allt. Supersmidigt!

 4. A

  Men fy såååå trist med bilen, just nu dessutom…
  En fråga. Vill du tipsa om någon bra restaurang i Umeå? Eller någon läsare som har tips? Jag äter inte kött (fisk går bra) så någon lämplig restaurang för det vore trevligt! Ska vara i Umeå hela helgen, bo på hotell, shoppa, mysa osv😊

  1. gabriellajoss

   Jamen visst 🙁 Åh, Tonka är bra! Och Gotthards! Och sedan sägs det ju att Köksbaren är bra men tycker att det är rätt dåligt.. Men dom kanske är bra på kött! Vi har dock inte varit så nöjda med vår veg-mat därifrån.. Kram kram! <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss