Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina <3

Igår fick jag plötsligt en klump i halsen från INGENSTANS. Började göra så ont varje gång jag skulle svälja, öppna munnen osv.. Det gör även ont på det stället när man trycker utanpå halsen.. Men syns inget i halsen då det är rätt djupt ner. Inte utanpå heller.. Ringde 1177 och dom sa att jag kunde komma in om jag ville just för att jag har svårt att svälja men jag kände att jag ringer vårdcentralen idag istället. Känns såååå jobbigt och jag hoppas verkligen inte att det är något.. Någon som har varit med om liknande? Vad visade det sig att det var? Det känns verkligen som en KLUMP i halsen som dessutom gör ont..

Hade en fin dag annars igår. Handlade inför dagens fotografering och allt kring den, fixade naglarna så att dom är helt nya inför alla fina bilder vi ska ta, duschade och smorde mig med BUS, umgicks med Tove och barnen, lunchade på stan med mannen och pratade lite om hur vi ska lägga upp allt nu framöver. En jättebra start på veckan helt enkelt!

Önskar er en underbar dag! Vi ska snart hämta upp Katya på flygplatsen och sedan blir det foto hela dagen lång. KRAM.

Nyvaken liten Jolie!

Så god majssoppa med tillbehör till lunch.

Jolie fick en brownie till efterrätt. Gud vad hon tyckte att det var gott, haha! Förstår henne =) Har fått mycket frågor om hur vi tänker kring barn och socker och ni kan läsa mer HÄR.

Träningspass igår innan nagelfix!

Barnen hade sååå kul ute i lekparken! Minna och Jolie är snart lika bra vänner som deras mammor och syskon =)

Köpte hem lite sådant som behövs inför fotograferingen. Nu är jag så taggad!

Kommentarer

 1. Emma

  Googla hälsoångest/hypokondri. Skriver detta i all välmening. Jag känner ju inte dig eller vet hur du lever ditt liv endast genom att läsa bloggen men du verkar lida av mycket ångest och oro generellt. Det finns bra hjälp att få (psykoterapi).

  1. gabriellajoss

   Men ge dig ;p är sjukt orolig av mig men jag behöver ingen psykoterapi för det. Har man fått ett barn med hjärtfel eller annan sjukdom så BLIR man orolig av sig. Men det är inte på en nivå att jag behöver hjälp. Jag är bara mänsklig, kram

 2. e

  Ja d brukar vara ofräscha slemklumpar som blir när man är på g att bli sjuk. 🙁 Iallafall på mig. Krya på dig.

 3. Caroline

  Jag hade ont när jag öppnade munnen, svalde, rörde på utsidan halsen och hade en klump som verkligen satt ivägen när jag svalde. Läkarna trodde det var halsböld men (efter att ha misslyckats länge med att klämma sönder ”bölden” i halsen, som en finne!) insåg de att det var mina mandlar som vuxit helt sjukt snabbt och fick opererad bort samma dag. Så kanske det kan vara halsböld eller mandlarna ?

 4. Maria

  Hej Gabriella, hade liknande problem med min hals för ett tag sen. Det var som att jag hade en klump i halsen som dessutom gjorde ont ibland sen kändes det som något tryckte konstant mot min hals.
  Kontaktade min VC som tog provar då man misstänkte fel på sköldkörteln, struma. Min sköldkörtel var inflammerad och det är något som går över av sig själv kan dock ta någon månad om man har otur. Sen kan man också ha en rubbning hormonellt pågrund av sköldkörteln därför tar man prover. Kontakta dun läkare för att vara säker, det är så jobbigt att inte veta vad som är fel 😕
  Kram till dig 💕

 5. Isabell

  Fick liknande knöl för några år sedan. På mig syntes det dock utanpå efter någon dag. Det visade sig vara en cysta i sköldkörteln. Det var bara att tömma den på vätskan och så var det inget mer med det. Läkaren nämnde att det kan återkomma, men hittills inget på fem år.
  Troligen är det bara något liknande, om det är inområdet där sköldkörteln sitter dvs.

 6. Helin

  Jag hade så för något år sedan. Trodde på riktigt att jag hade cancer men det visade sig vara stress. Kanske är detsamma för dig?

 7. Therese

  Min man fick precis det som du beskriver, och kollade upp det. Efter ett tag gick det bort och konstaterades vara stressrelaterat.

 8. Sara

  Hej Gabriella! Hoppas att ni får en jättefin valborg! Tänkte fråga var Fjodors keps är ifrån? Letar en keps till mannen och gillade färgen på denna jättemycket. Underbar inspiration och glädje sprider ni. Tack för svaret på förhand.

  Kram Sara

 9. Maria

  Jag brukar få en liknande klump i halsen precis innan en halsfluss börjar, så det kan bero på mindre allvarliga saker med. <3

 10. Brittmarie

  Fick oxå som en klump i halsen och ont i går. Min kollega sa att det beror nog på att vi har så mycket pollen redan.

 11. Elinor

  I all välmening, men tror att det är en ”ångestklump” i halsen.
  Kommer kännas bättre efter ni har varit på undersökningen med Jolie på torsdag.
  Kramar om er alla!

 12. Mia

  Men alltså, chilla lite. Tumörer gör inte ont (extremt ovanligt åtminstone, om de inte sitter i huvudet). Och det är ju extremt vanligt med en klump i halsen som gör ont varje gång man sväljer eller öppnar munnen, har du seriöst aldrig haft det innan? Det är typ en standardvariant av förkylning eller ett virus som jag o alla jag känner – ja troligtvis majoriteten av befolkningen fått flera ggr. Allt yttrar sig liksom inte genom besvär i näsan eller huvudet.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss