Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Våriga byxor

Inlägget innehåller annonslänkar

Tycker både att denna topp och dessa brallor är så våriga! Så fint med pastell och spets och speciellt tillsammans.

Vad tycker ni?

Toppen – Från ZARA

Byxorna – Finns HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss